28 martie 2024

Parc de 11.000 de metri pătraţi pe strada Portului

Primăria municipiului Mangalia a câştigat, recent, procesul prin care solicita evacuarea staţiei de betoane deţinută de SC COMCM SA pe un teren situat în zona centrală a oraşului. După un an de procese, avocaţii municipalităţii au obţinut o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, prin decizia nr. 3814. Instanţa supremă a admis acţiunea autorităţii locale privind evacuarea COMCM de pe terenul municipalităţii, societatea fiiind totodată obligată să plătească anumite daune pentru că nu a eliberat terenul după expirarea contractului.

După eliberarea terenului cu pricina, se doreşte amenajarea, în zonă, a unui parc. Acesta ar urma să aibă 11.185 metri pătraţi, fiind situat între strada Portului şi strada Ioan Budai Deleanu (zona ANL-urilor). „Ne dorim amenajarea parcului prin Proiectul Naţional de îmbunătăţire a calităţii mediului pentru realizarea de spaţii verzi. Propunerea noastră este susţinută şi de faptul că, în această zonă, nu există niciun alt loc de recreere“, afirmă directorul ADPP Mangalia, Cătălin Cornaci.

3 thoughts on “Parc de 11.000 de metri pătraţi pe strada Portului

  1. Mai bine ar scoate de tot calea ferata si ar largi varianta….
    Aia ar fi cu adevarat realizare…
    Sa se iasa spre 2 mai prin spate la billa…

  2. Daramati gardul de ciment de pe varianta care seamănă cu un gard de ghetou!!!.largiti varianta si faceți parcul pe care il promiteti si pe care sigur il veți începe chiar înainte de alegeri!!!!

Comments are closed.