Sărbători în linişte, asigurate de patrule mixte ale Poliţiei şi Jandarmeriei

În perioada 1-5 ianuarie 2014, peste 380 de polițiști din cadrul Serviciilor Ordine Publică, Rutieră și Investigații Criminale – Inspectoratul de Poliție al Județului Constanţa și aproximativ 100 de jandarmi ai Grupării Mobile „Tomis” Constanţa vor acționa zilnic și vor patrula în noaptea de Revelion. De asemenea, în aceeaşi perioadă, la sediul celor două unități ale M.A.I. sunt constituite rezerve de intervenţie.

Efectivele aflate în teren vor veghea în noaptea dintre ani la prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, îndeosebi în locuri în care au loc aglomerări de persoane. Totodată, echipajele de polițiști și jandarmi vor fi prezente împreună în apropierea gărilor şi locaţiilor cu public numeros.

2 Comments

  1. Intradevar e liniste. Ma plimb cu caruta neinmatriculata cu capace de canalizare si alte furaciuni ca pe bulevard , nepotu vinde petarde la posta noua in vazul tuturor , la Callatis vinde unchiu tigari netimbrate , Fratele da cate o femeie la produs linistit , ma uit si la aia albii cum vand droguri si stie toata lumea , la piratul in port parcheaza piranda linistita pe colt desi e parcarea goala … intradevar liniste ghyuzel oras .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*