20 aprilie 2024

Reacţii după şedinţă: consilierul Dragoș Bociog regretă că nu și-a convins colegii să aducă gigacaloria la 180 de lei

Cetățenii care mai sunt branșați la sistemul centralizat de termoficare au motive de bucurie, deoarece factura la căldură aferentă lunii ianuarie ac va fi mai mică decât cea a lunii decembrie 2013. Așa se face că deși, inițial, s-a avansat reducerea gigacaloriei de la 295 la 195 lei, în cadrul ședinței extraordinare de vineri, 24 ianuarie ac, 14 aleși locali au votat, în unanimitate, diminuarea tarifului cu 55 lei. Liniștitor este faptul că prin această reducere a tarifului, facturi care au depășit în unele cartiere de blocuri valoarea de 1.000 de lei, vor rămâne triste și păguboase amintiri. După încheierea ședinței extraordinare, reacțiile nu au întârziat să apară. Consilierul local PP-DD, Dragoș Bociog și-a exprimat punctul de vedere referitor la decizia pe care au luat-o în cadrul ”extraordinarei”.

”Având în vedere faptul că în ședința ordinară din luna decembrie 2013 eram președinte de ședință , când Consiliul Local Mangalia și-a luat angajamentul ca începând cu data de 1 ianuarie 2014 prețul la gigacalorie va scădea, doresc să mulțumesc consilierilor pentru faptul că au răspuns pozitiv la proiectul de hotărâre din ședința de vineri seara, prin care am reușit să reducem prețul, astfel demonstrând că ceea ce promitem, punem în aplicare. Îmi exprim un mic regret, deoarece nu am reușit să conving colegii consilieri ca prețul începând cu data de 1 noiembrie 2014 să fie 180 RON. Însă, în funcție de evoluția bugetară din acest an, dacă va fi una pozitivă, poate, până la 1 noiembrie 2014 vom reuși să ajustăm tariful la 180 RON, pentru a putea încuraja branșarea la sistemul centralizat și a celor care în momentul de față nu sunt racordați”, a declarat pentru ”Ediția de Sud” consilierul local PP-DD, Dragoș Bociog.

2 thoughts on “Reacţii după şedinţă: consilierul Dragoș Bociog regretă că nu și-a convins colegii să aducă gigacaloria la 180 de lei

  1. In decembrie 2013, factura de intretinere a fost 285 de lei, in decembrie 2014 488!Poate Consiliul local sa-mi explice de ce?

Comments are closed.