25 aprilie 2024

În plin viscol, hoții au golit boxele blocurilor de la MI Dobrogeanu. Oamenii legii ”răsar” doar când se face tam-tam cu presă

O nouă serie de spargeri s-a consumat în noaptea de miercuri spre joi, în cartierul de blocuri MI Dobrogeanu. Fără să fie deranjați de viscol, rău-făcătorii au distrus încuietorile tuturor boxelor din blocul A04. Din cămări, hoții au sustras alimente, conserve pentru iarnă (murături, zacuscă etc.), vin, țuică, scule și alte provizii pentru iarnă. În schimb, hoții au strâmbat din nas la vederea unor covoare, pături, plăpumi și lenjerii de rezervă pe care le-au lăsat la locul lor.

Disperată, o femeie în etate, a izbucnit în plâns la vederea oamenilor legii, cărora le-a spus că hoții au lăsat-o fără toate proviziile cumpărate pentru iarnă. ”Am o pensie de 600 de lei, iar soțul nu lucrează. Cu ce o să mai cumpăr eu mâncare? Cum o să trec iarna, după ce hoții mi-au luat tot ce pusesem în boxă? Ne-am săturat să ni se fure bunurile din casă și boxe!”, s-a plâns femeia.

La fața locului, și-au făcut apariția pentru efectuarea cercetărilor și luarea declarațiilor păgubiților lucrători ai Poliției Locale și Naționale, dar și reprezentanți ai Primăriei.

Cu toate că astfel de cazuri sunt arhicunoscute, hoții făcând legea, de ani buni, în cartierrul MI Dobrogeanu, până acum nu s-a luat nicio măsură concretă, inițiative existând doar la nivel declarativ. Așa se face că de la închiderea secției de poliție, romii, ce stau în barăci, acționează, zi și noapte, după bunul plac. Astfel, în zonă, predomină furturile și tâlhăriile, cetățenii de la blocurile din apropiere trăind în teroare. Mai mult decât atât, în urmă cu câteva seri, un alt bloc din cartier a fost luat cu asalt de hoți, fiind ”vânate” tot boxele cu alimente și unelte.

Reprezentanți ai Primăriei Mangalia au declarat pentru ”Ediția de Sud” că vor fi luate măsuri urgente, concretizate prin amplasarea unei patrule care să supravegheze zona permanent. Să sperăm că acest lucru se va întâmpla, iar infractorii să fie identificați și trași la răspundere.

3 thoughts on “În plin viscol, hoții au golit boxele blocurilor de la MI Dobrogeanu. Oamenii legii ”răsar” doar când se face tam-tam cu presă

  1. Propun ca in fiecare subsol de bloc sa fie incuiata cite o patrula …. In felul asta hotii cind vor sparge boxa vor da ochi in ochi cu politistii….
    Partea proasta e ca, cu siguranta, politistii nu vor fi in stare sa alerge sa prinda hotii deoarece au burtile pline de la cit s-au ospatat in boxe….
    Iar saracii oameni vor ramine tot fara alimente ca le-au mincat oamenii legii…

  2. da’ rasaduri,aveau rasaduri in pivnite?macar din alea de rosii ca imediat sefu politiei locale ii rezolva prindea hotii si scotea si recolta record la metru patrat de boxa :)))

  3. Asa se intampla cand Piticul pune sef la Politia Locala un agricultor . De ce nu pune camere de luat vederi ?? Politistii locali se plimba de aiurea prin oras si barfesc ca li se cere spaga 200 euro ca sa fie mentinuti in functie . Si pt angajare la Politia Locala tot 200 euro se cer . Ia vezi Piticule , cine cere banii astia ? Tot orasu vorbeste ! Pune 2 PL permanent langa boxele oamenilor si o sa vezi ca nu mai fura fomistii !

Comments are closed.