24 aprilie 2024

Audi A4 cu documente false, descoperit în P.T.F. Vama Veche

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Punctul de  Trecere a Frontierei Vama Veche un autoturism Audi A4,  înmatriculat în Bulgaria, pentru care conducătorul autoturismului a prezentat la control documente false. În data de 13.03.2014, în jurul orei 14.30, în P.T.F. Vama Veche s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român C.N., în vârstă de 26 ani, cu domiciliul pe raza judeţului Constanţa, care conducea un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în Bulgaria.

Conducătorul auto a prezentat la controlul specific talonul de inspecţie tehnică periodică, asigurarea tip Carte Verde, asigurarea purtând însemnele autorităţilor din Republica Bulgaria şi împuternicirea privind înstrăinarea autoturismului de către proprietar, documente suspecte a fi false. Conducătorul auto a declarat că a achiziţionat autoturismul fără a şti faptul că documentele sunt false.

Poliţiştii de frontieră au întocmit cetăţeanului român, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „uz de fals”,  faptă prevazută şi pedepsită de art. 323 Cod Penal.