Iată ce evenimente anunţă Asociaţia Litoral – Delta Dunării pentru mini-vacanţa de 1 Mai!

Asociatia Litoral – Delta Dunării salută decizia Guvernului României de a sprijini circulaţia turistică în destinaţiile româneşti, prin declararea zilei de 2 mai 2014 ca zi nelucrătoare, la solicitarea asociaţiilor de promovare turistică. În acest sens, Asociaţia Litoral – Delta Dunării anunţă că va deschide în forţă sezonul estival 2014, cu evenimente ce se vor derula pe 1 mai simultan în toate staţiunile de pe litoral, cu sprijinul Autorităţii Naţionale pentru Turism. Deschiderea oficiala a sezonului estival 2014 va fi facuta prin organizarea unor evenimente ce se vor derula pe 1 mai, simultan în toate staţiunile de pe litoral, cu sprijinul Autorităţii Naţionale pentru Turism.

Astfel, pe plajele din Năvodari, Mamaia, Costineşti, Neptun/Mangalia şi în Parcul Primăriei din Eforie Sud vor avea loc jocuri traditionale în aer liber (volei, badminton, jocuri marinaresti, stafete etc.), urmate de spectacole organizate pe scenele special amenajate în acest sens, în apropierea plajelor din aceste staţiuni.

Ziua de 1 Mai va debuta cu tradiţionala paradă organizată de catre Asociaţia Litoral – Delta Dunării, pe intreg Litoralul Romanesc, de la Sud la Nord ( Mangalia – Eforie – Constanta – Mamaia – Năvodari), formată din autobuze etajate unde vor participa prietenii Facebook ai Asociatiei, masini de epocă şi de raliu, motociclete, masini off-road,  etc.

Seara zilei de 1 Mai va continua cu un spectaculos joc de artificii şi de lasere, lansări de lampioane şi petreceri deosebite organizate pana dimineata de cluburile de pe intreg Litoralul, special deschise pentru asigurarea distractiei in cele 4 zile libere la mare.

În ceea ce priveşte pachetele de vacanţă din această perioadă, tarifele nu au crescut faţă de perioada similară a anului trecut, şi pornesc de la:

 Eforie

4* – de la 47 lei / persoana / noapte/ fara MD

3* – de la 35 lei/ persoana / noapte/ fara MD

    – de la 69 lei / persoana / noapte/ cu  MD

Neptun – Olimp

3* – de la 50 lei / persoana / noapte/ cu  MD – minim 3 nopti de cazare

2* – de la 30 lei / persoana / noapte/ fara MD – minim 4 nopti de cazare

 Venus

5 *  – de la 230 lei / persoana / noapte / cu DP/ – minim 3 nopti de cazare ( petrecere tematica 1 Mai, mic dejun in camera la cerere, foc de tabara si degustare de vinuri, acces gratuit la sauna, sala fitness, 1 masaj facial/relaxare 30 min, plimbari cu trasura si echitatie in cadrul Hergheliei Mangalia, spatiu de joaca pentru copii cu personal calificat)

Mangalia

        3* – de la 89 / persoana / noapte/ cu  MD – minim 4 nopti de cazare

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*