Accident pe Ion Creangă: un şofer fără permis a intrat cu maşina într-un şofer băut

Poliţiştii din Mangalia au fost sesizaţi cu privire la un accident ce a avut loc în jurul orelor 13.30 la intersecţia dintre străzile Ion Creangă şi Pictor Tonitza din localitate. Accidentul a fost provocat de un tânăr de 23 de ani, D.A., care a condus fără permis şi nu a acordat prioritate unui alt autovehicul, intrând în plin în acesta.

„Cei doi conducători auto au intrat, imediat după accident, în conflict, moment în care şi-au făcut apariţia şi agenţii Poliţiei Rutiere Mangalia. Aceştia au solicitat actele de identitate ale şoferului vinovat, dar tânărul le-a spus că nu le are asupra lui. Atunci au fost amândoi verificaţi cu aparatul etilotest, şoferul celailalte maşini fiind depistat cu o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat“, ne-a precizat comisar şef Gabriela Iacob, şeful Poliţiei Rutiere Mangalia.

Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Şoferului depistat sub influenţa băuturilor alcoolice – este vorba despre dr. Kadisha Muayabo, chirurg la Spitalul din Mangalia – i s-a întocmit dosar penal.

1 comment for “Accident pe Ion Creangă: un şofer fără permis a intrat cu maşina într-un şofer băut

  1. miki
    28 aprilie 2014 at 11:07

    Din titlul articolului se deduce ca un sofer NU AVEA PERMIS. Voi ce intelegeti din asta, ca nu detinea deloc permisul de conducere sau ca isi uitase actele acasa ?? Este f ambigua exprimarea si lasa locul la interpretari multiple…

Comments are closed.