25 aprilie 2024

Candidaţii PDL la europarlamentare, lansaţi la Mangalia

Vasile Blaga, liderul Partidului Democrat Liberal, alături de cadidaţii la alegerile europarlamentare Theodor Stolojan şi Traian Ungureanu, au fost prezenţi la Mangalia, în cadrul unei întâlniri cu alegătorii din Colegiul 5 Constanţa. Alături de aceştia s-au aflat preşedintele PDL Mangalia, Zanfir Iorguş şi preşedintele PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru.

Vasile Blaga a subliniat, în discursul ţinut în faţa celor peste 400 de membri şi simpatizanţi ai formaţiunii, reuniţi la Casa de Cultură, că doreşte să tragă un semnal de alarmă vizavi de faptul că „niciun baron din ţara asta, cât de puternic s-ar crede el, nu este mai presus de lege“, făcând referire la dosarele pe care le au în derulare Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu. La rândul său, liderul PDL Mangalia, Zanfir Iorguş, a chemat la unirea dreptei în România: „Ştiu, în orice familie sunt şi certuri. Mesajul nostru, al celor din teritoriu, este acela să lăsaţi orgoliile şi să ne unim într-o dreaptă puternică“.

„Prioritare pentru Mangalia trebuie să fie proiecte din fonduri europene. Gândiţi-vă că, Mangalia, a fost printre primele oraşe din România care au accesat fonduri structurale, în timp ce, la ora actuală, 80% dintre funcţionarii publici de la primărie, aduşi de prin toate colţurile ţării, nu au studiile necesare să conceapă proiecte europene. Tocmai, de aceea, în ultimii doi ani nici nu au fost realizate proiecte majore cu astfel de fonduri“, a concluzionat Zanfir Iorguş.