29 martie 2024

Edilul Cristian Radu despre transferul anului: Voi lupta până la capăt, pentru că n-am primit nimic de-a gata!

Mutarea aşteptată de unii, dar şocantă pentru alţii a membrilor PDL la PSD Mangalia nu putea să-l lase indiferent pe primarul Cristian Radu. „Părăsirea unui partid pe listele căruia ai fost ales de către cetăţeni nu poate fi catalogată decât trădare. Consilierii au plecat la PSD pentru a-şi apăra pielea şi pentru că nu au coloană vertebrală. Cu siguranţă, vor fi sancţionaţi de electorat”, a spus edilul Mangaliei. Întrebat de ce nu a dorit să se înscrie în PNL sau PSD, aşa cum se zvonea de ceva vreme în oraş, primarul Cristian Radu a precizat că nu vrea să fie înjurat pe stradă de către cetăţenii cu care se întâlneşte. „Oamenii m-au votat tocmai pentru că sunt independent şi aşa voi rămâne indiferent de situaţie”.

Conştient de faptul că îi va fi greu să obţină un nou mandat în 2014, dat fiind întărirea Organizaţiei Municipale a PSD Mangalia prin venirea „adversarului” Zanfir Iorguş cu care s-a războit în 2012, dar şi ulterior prin schimbul acid de acuzaţii şi dezvăluiri, edilul Cristian Radu a spus că mutarea politică nu-l sperie. „Voi lupta până la capăt, pentru că nu am primit niciodată nimic de-a gata. Atitudinea mea nu se va schimba nici în cadrul Consiliului Local Mangalia, în condiţiile în care sunt convins că vor apărea reacţii cel puţin surprinzătoare. Pe mine mă interesează oraşul şi problemele acestuia. Avem multă treabă în perioada următoare, pentru că oraşul arată jalnic. În plus, mai sunt datorii care se ridică la 6 milioane de euro. Prioritare sunt curăţenia generală din oraş, înlăturarea câinilor fără stăpân şi reamenajarea spaţiilor verzi. Legat de acest ultim subiect, chiar dacă sunt aspru criticat că am distrus gardul viu, îmi menţin părerea, susţinută şi de cetăţeni care mi-au trimis diverse imagini, că reprezentau adăpost pentru şerpi şi şobolani. În locul gardului viu, vom planta gazon şi copaci. Pe TS Săveanu, copacii au fost plantaţi inclusiv pe conducta de canalizare care a fost spartă, apa infiltrându-se într-un subsol de bloc. O altă problemă o reprezintă sutele de clădiri construite fără autorizaţie, cât şi cele neînregistrate, care nu se regăsesc în niciun document oficial”, a mai spus primarul Mangaliei.

2 thoughts on “Edilul Cristian Radu despre transferul anului: Voi lupta până la capăt, pentru că n-am primit nimic de-a gata!

  1. Nu ai făcut nimic și este bine că recunoști că orașul arată jalnic. Dar,întrebarea este cum ai făcut datorii de 6 mil.euro? Pe ce?

  2. nona este nona cea mare??? dar mil de euro cheltuiti pe festivaluri si baraci care sunt platiti si acum cine i-a facut, tot Radu? Mutarea lui Iorgus care inca mai crede in basme e cea mai buna pentru Radu. Traseismul lui Iorgus a atins apogeul prostiei… Radu va castiga detasat, in ciuda gastii extinse a lui Iorgus. Cine o sa conduca gasca, tot Tonita?

Comments are closed.