29 martie 2024

Sudul litoralului reprezentat la Târgul de Turism de la Romexpo

targ-turismCu un stand de 120 de metri, Municipiul Mangalia şi staţiunile din sudul litoralului vor fi prezente la Târgul de Turism, organizat la Complexul Expoziţional Romexpo – Bucureşti la finele acestei săptămâni.

Potrivit directorului Direcţiei de Turism din cadrul Primăriei Mangalia, Dumitru Filip, la evenimentul de anul acesta, sudul litoralului este reprezentat de circa 30 dintre cei mai importanţi agenţi economici de profil. La standul Mangaliei vor fi oferite vizitatorilor broşuri, reviste, flyere, în care sunt prezentate principalele informaţii despre cazare, divertisment, posibilităţi de recreere pentru adulţi şi copii, spa şi tot ceea ce au nevoie turiştii pentru o vacanţă reuşită la Mangalia şi în cele şase staţiuni.

“Oferta Mangaliei şi celor şase staţiuni este, pentru vara 2015, una diversă, de la două la cinci stele. Avem programate contacte cu reprezentanţi ai Ministerului Turismului, dar şi cu agenţiile cele mai importante din România. Sperăm, chiar, să încheiem contracte directe pentru acest sezon estival”, afirmă Dumitru Filip.