26 aprilie 2024

Evaluarea finală a proiectului „O dulceaţă de caracter…“, la Grădiniţa nr. 3 Mangalia

IMG_1534În cursul zilei de astăzi, la Grădiniţa nr. 3 Mangalia, reprezentată de directorul insituţiei de învăţământ, prof. înv. preşcolar Gela Ivaşcu, a avut loc activitatea de evaluare finală a proiectului de consiliere „O dulceaţă de caracter…“, intitulată „Concluzii şi perspective“. Proiectul este inițiat de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța și implementat de profesor psiholog Alina Gabriela Băiașu, în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Educatie si Dezvoltare de la Grădiniţa nr. 3 Mangalia.

Cei 20 de preșcolari din grupele mari, grupul țintă al proiectului educaţional, au participat la cele șapte activități de consiliere în intervalul noiembrie 2014 – februarie 2015. Copiii au interacționat în realizarea sarcinilor, s-au amuzat, au identificat în poveștile prezentate trăsături pozitive de caracter (sinceritatea, ascultarea, iertarea, hărnicia, bunătatea, blândețea), au empatizat cu personajele, experimentând diverse stări afective, au exemplificat comportamente personale în acord cu trăsăturile de caracter discutate.

Pentru participarea și implicarea în derularea activităților, preșcolarii au primit diplome, au fost apreciați de părinți și cadrele didactice.