19 aprilie 2024

Chiar dacă nu i-au fost mereu fideli, independenţii îşi pot găsi loc în inima primarului Cristian Radu

crJoi, după-amiază, Biroul Permanent Local al PNL Mangalia s-a întrunit într-o ultimă şedinţă înaintea Sfintelor Sărbători de Paşti. Preşedintele PNL, primarul Cristian Radu a declarat că au fost validate mai multe persoane, deocamdată, filiala având în total peste 300 de membri. „Procesul de atragere de noi membri nu s-a încheiat, ci va fi continuat după Sărbătorile Pascale. Îi aşteptăm în continuare pe cei care doresc să ni se alăture, astfel ca filiala să devină tot mai puternică”, a declrat edilul Mangaliei.

Întrebat dacă îi va primi în PNL pe consilierii independenţi, primarul Cristian Radu a declarat că dacă aceştia vor dori să semneze adeziuni, nu se va opune. Ospitalitatea liderului PNL este cel puţin surprinzătoare având în vedere „trecutul” agitat pe care l-a împărţit cu aleşii din 2012 până în prezent. Astfel, nu putem uita atitudinea schimbătoare, precum vremea, a consilierilor locali, care astăzi votau un proiect, mâine se opuneau, iar poimâine absentau când erau convocaţi. La o şedinţă erau docili, la o alta ţipau, iar la o alta cereau socoteală Executivului pentru anumite decizii luate. Şi atunci, nu poţi să nu te întrebi de unde vine această disponibilitate de a face echipă cu oameni care au acţionat în funcţie de conjunctură, şi de ce nu, de anumite interese.

Revenind la activitatea din ce în ce mai activă a liberalilor, amintim faptul că în perioada ce va veni, după reamenajarea şi igienizarea sediului din centrul municipiului, se va stabili un calendar de acţiuni, dar şi un program de audienţe. „Doresc să mă întâlnesc cât mai des cu membrii şi simpatizanţii PNL, pentru a le afla şi rezolva problemele”, a declarat edilul Mangaliei, Cristian Radu, liderul PNL.