24 aprilie 2024

Goldterm Mangalia are de recuperat de la populaţie aproximativ 2 milioane de lei!

Societatea de termoficare a municipiului Mangalia, Goldterm încasează cu greu banii de la asociaţiile de proprietari pentru serviciile pe care le oferă, astfel că în acest sezon rece a existat de mai multe ori riscul să intre într-un blocaj financiar ce putea avea ca urmare sistarea căldurii. Din fericire, acest lucru nu s-a întâmplat, agentul termic ajungând în locuinţe în regim non-stop.

Directorul societăţii, Dan Georgescu ne-a declarat că are de recuperat de la asociaţii aproape 2 milioane de lei. „Cea mai mare problemă am întâmpinat-o cu plata gazului pe care, de multe ori, nu o puteam face la timp, din lipsă de încasări. Din fericire, Primăria Mangalia a plătit în timp util subvenţia, banii primiţi fiind direcţionaţi de noi către furnizorul de gaz care nu ne poate păsui foarte mult timp. Mai avem datorii destul de mari către furnizorii de apă şi energie electrică, însă având în vedere că sunt din zonă, ne mai aşteaptă cu bani”, a declarat directorul Goldterm.

Conducerea societăţii a mai precizat faptul că pe toată perioada Sfintelor Sărbători Pascale se va furniza agent termic non-stop, după acest interval urmând să se stabilească un alt program, în funcţie de solicitările venite din partea asociaţiilor de proprietari. Astfel, fie locuinţele vor fi încălzite doar pe parcursul nopţii, fie agentul termic va fi furnizat câteva ore pe zi.