20 aprilie 2024

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de aducțiune apă potabilă, cu diametrul de 450 mm, în zona localității Ovidiu, SC RAJA SA a fost nevoită să întrerupă funizarea apei potabile astăzi – 21 aprilie 2015, la o parte din abonații din localitatea Ovidiu. Înca de noaptea trecută, mai multe echipe de intervenție, dotate cu toate utilajele necesare au intervenit pentru remedierea avariei. În momentul decopertării conductei, s-a constatat necesitatea schimbării rețelei pe o lungime de aproximativ 10 metri, în această zonă conducta având o vechime de peste 40 ani.

În această situație, lucrarea se prelungește până la ora 22,30, oră la care se va relua furnizarea apei către abonații din Ovidiu de pe partea stângă pe sensul de mers Constanța – Ovidiu, de la Clinica OCH și până la ieșirea din localitate.

Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de această lucrare și îi asigurm că echipele de intervenție fac tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.