28 martie 2024

În luna mai, este programată Adunarea Generală a PNL Mangalia

Miercuri, după-amiază, președintele PNL Mangalia, primarul Cristian Radu a convocat o nouă ședință a Biroului Permanent Local. În cadrul întâlnirii, au fost dezbătute probleme organizatorice, dar, în același timp, s-au făcut pași importanți în elaborarea strategiei formațiunii politice pentru perioada următoare, având în vedere faptul că trebuie demarate pregătirile pentru alegerile de anul viitor.

Liderul PNL, Cristian Radu ne-a declarat că aceste întâlniri au loc de două ori pe lună și au ca rol nu doar închegarea unei structuri din ce în ce mai puternice, ci și menținerea unui dialog cu membrii și simpatizanții prin intermediul celor ce compun Biroul Permanent Local. ”În luna mai, va avea loc Adunarea Generală a PNL la care sunt invitați toți membrii formațiunii pe care ni-i dorim cât mai aproape. Tot pentru perioada imediat următoare, avem în agendă stabilirea OSV-urilor (Organizații constituite pe secțiile de votare) și coordonatorii acestora, astfel ca activitatea partidului să fie cunoscută în toate zonele municipiului. De asemenea, în zilele următoare vom stabili un program de audiențe pentru a discuta cu toți cetățenii care ne vor sesiza anumite probleme. În paralel, continuăm obiectivul pe care ni l-am propus de la început și anume acela de a atrage noi membri”, a declarat primarul Cristian Radu.

În ceea ce privește celelalte structuri interne de conducere, s-a stabilit, recent, ca Organizația de Tineret să fie condusă de către Eliza Cucu, cea de Pensionari de către Constantin Țipirig, iar cea de Femei – Nicoleta Griguță.