28 martie 2024

A fost inaugurat sediul Poliţiei Vama Veche-2 Mai

IMG_0445Ieri, 29 aprilie a.c., a fost inaugurat sediul Biroului de Poliţie Vama Veche – 2 Mai, în localitatea Vama Veche, strada Mihail Kogălniceanu nr.35.

Această structură a fost înfiinţată pentru a veni în sprijinul cetăţenilor şi al turiştilor şi îşi desfăşoară activitatea în subordinea Poliţiei Municipiului Mangalia.

În ultimii ani localităţile turistice Vama Veche şi 2 Mai au cunoscut o dezvoltare continuă în ceea ce priveşte construcţia unităţilor de cazare şi de alimentaţie publică, iar numărul turiştilor a crescut an de an.

De asemenea, în zonă sunt organizate numeroase manifestări cultural-artistice, la care participă un public numeros, ceea ce implică prezenţa activă a poliţiştilor.

Totodată, localităţile sunt situate într-o zonă de tranzit, în imediata apropiere a frontierei de stat a României cu Republica Bulgaria.

Prin asigurarea unui sediu distinct pentru această structură se obţin o serie de beneficii cum ar fi, scurtarea timpului de reacţie şi intervenţie în sprijinul cetăţenilor, activităţile procedurale desfăşurându-se în această locaţie.

Sediul Biroului de Poliţie Vama Veche – 2Mai a fost pus la dispoziţie şi amenajat de către Primăria şi Consiliul Local Limanu.

Structura de poliţie este dotată cu o autospecială distribuită de Ministerul Afacerilor Interne în primăvara acestui an.

Activitatea structurii va debuta în noul sediu odată cu minivacanţa de 1 mai.