25 aprilie 2024

Consilierii Paul Foleanu şi Dragoş Bociog au cele mai mari şanse să obţină funcţia supremă în PSD Mangalia

paul f.În urmă cu două zile, a avut loc şedinţa Biroului Permanent Local al PSD Mangalia. În cadrul întâlnirii, fostul preşedinte al filialei locale a PSD Mangalia, Zanfir Iorguş a adus la cunoştinţa membrilor că a luat decizia să demisioneze din toate funcţiile de conducere deţinute. De altfel, acest lucru a fost anunţat şi în cadrul BPJ al PSD Constanţa în cursul săptămânii trecute.

Pe de altă parte, potrivit calendarului naţional, la nivelul PSD Mangalia, în perioada imediat următoare, vor avea loc alegeri de jos în sus. Astfel, primii votaţi vor fi preşedinţii OSV-urilor (Organizaţii constituite pe secţiile de votare), apoi preşedinţiidragos-bociog Organizaţiilor de Femei, Tineret şi Pensionari, urmând ca la începutul lunii iunie să fie ales liderul PSD Mangalia.

Surse din interiorul PSD Mangalia ne-au declarat că cei care au cele mai mari şanse să preia frâiele organizaţiei locale sunt consilierii Paul Foleanu şi Dragoş Bociog. De altfel, aceştia sunt singurii aleşi vocali ai PSD în cadrul Consiliului Local Mangalia ce critică, cu argumente, supunerea spre aprobare a unor anumite proiecte de hotărâre eronat redactate, ce includ sume mari de bani sau a căror derulare nu reprezintă o prioritate pentru municipiu.

Rămâne de văzut se se va întâmpla la PSD Mangalia, care, spun membrii, va redobândi puterea avută odinioară şi care va avea un puternic rol în viaţa politică a urbei.