18 aprilie 2024

Descoperire macabră în zona Insulei din Mangalia: tânăr găsit spânzurat de creanga unui copac!

În cursul acestei diminineţi, un localnic din Mangalia, Dumitru Mocanu, a făcut o descoperire macabră. În timp ce se afla zona insulei din localitate acesta a zărit o persoană în genunchi,  agăţată de o creangă. În momentul în care s-a apropiat, a văzut că este vorba despre un tânăr de aproximativ 20 de ani, ce se spânzurase cu un fular de creanga de jos a unui copac.

Marcat profund de descoperire, Dumitru Mocanu a apelat Numărul de Urgenţă 112. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanţei, care, însă, nu a putut decât să constate că tânărul murise de ore bune. Poliţiştii se află în prezent la faţa locului pentru cercetări, urmând să stabilească identitatea tânărului mort, dar şi condiţiile în care acesta a decedat.

update: Poliţiştii l-au identificat pe tânărul găsit aninat de o creangă în preajma Insulei. Ar fi vorba despre Mihai Tolontan, născut în 1989. Într-unul dintre buzunare, acesta avea o fotografie a unei tinere. Oamenii legii nu exclud varianta ca Mihai Tolontan să îşi fi pus capăt zilelor din cauza unei dezamăgiri din dragoste.

3 thoughts on “Descoperire macabră în zona Insulei din Mangalia: tânăr găsit spânzurat de creanga unui copac!

  1. Pentru o coarda din Tuzla nu se merita sa ti pui capat zilelor. Trebuie sa o bage la produs sa faca bani.

  2. la noi daca te gaseste cu un bilet de adio in buzunar sau o poza , esti declarat imediat sinucigas, nu fac astia nici o ancheta ca la carte decat daca e fiu de baron. sunt accidente de motocicleta declarate de politisti , iar trupul victimei avea doar o rana la cap de ranga, dar pentru ca avea moped , au scapat repede de investigatia crimei , asa peste tot.

Comments are closed.