29 martie 2024

SC RAJA SA a demarat campania de verificare şi înlocuire a contorilor la abonații casnici

În ultima perioadă, SC RAJA SA Constanţa a efectuat o amplă acțiune de verificare a abonaților, indiferent de statutul juridic al acestora (gospodării individuale sau agenți economici). În unele cazuri, în urma verificărilor efectuate la gospodăriile individuale, s-au găsit contoare blocate sau montate fără a fi respectate cerințele tehnice, toate aceste aparate de măsură înregistrând eronat consumul de apă.

Având în vedere toate aceste aspecte, la nivelul SC RAJA SA s-a luat decizia demarării unei ample campanii de înlocuire a contorilor, realizată din fonduri proprii. Astfel, începând de astăzi, 03 iunie 2015, echipele Corpului de Control împreună cu inspectorii constatatori din cadrul SC RAJA SA Constanța au demarat acțiunea de verificare și înlocuire a contorilor de la nivelul gospodăriilor individuale – abonați persoane fizice. Toți contorii ce vor fi montați sunt de clasă de precizie C și au buletin de verificare metrologică cu valabilitate pentru o perioadă de șapte ani. Pe lângă verificarea și înlocuirea apometrelor, echipele mixte efectuează și o sigilare a a aparatelor de măsură, cu sigilii înseriate, al căror număr unic va fi trecut în baza de date a consumatorilor. Acțiunea a fost demarată pe municipiul Constanța, în zona Faleză Nord, pe străzile Zorelelor, Răchitași și Tabla Buții.

Pentru derularea acestei campanii în bune condiții, facem un apel către toți abonații să ne asigure accesul la căminul de branșament și să ne pună la dispoziție toate informațiile legate de rețeaua interioară a imobilelor aflate în proprietate.