18 aprilie 2024

“Fish Eye FEST“, la cea de a doua ediţie

fishÎn acest week-end, are loc, la Vama Veche, cea de a doua ediţie a Festivalului “Fish Eye FEST“. După o primă ediție în care organizatorii estimează că au fost prezenţi peste 15.000 de oameni, au fost reluate seriile de muzică bună, ateliere și workshopuri, expoziții foto şi proiecții de filme.

Pe lângă concertele în aer liber și un line-up precum Zdob și Zdub, Grimus, Travka, Golan sau The AmsteQrdams, cea de-a doua ediție Fish Eye FEST include o mulțime de activități culturale interactive: teatru pe plajă, statui vii, dansuri, show-uri de stand-up şi improvizație, ateliere de artă culinară şi de confecţionat bărci din PET-uri, unelte de pescuit, sculptură, expoziţii de live painting, dar şi ateliere de creaţie pentru cei mici.

Organizatorii “Fish Eye FEST“ spun că sunt convinşi că, în această seară, formaţiile ce vor evolua pe scena din Vama Veche vor determina turiştii, sosiţi în număr mare în cea mai sudică staţiune a litoralului să participe la ultima seară a festivalului. Pe scena vor concerta, de la orele 18.30 – Top Hats, Overflow, The Kryptonite Sparks, The Amsterdams, Yelllow, Tarvka şi DJ K-lu.

Un exercițiu de reinventare a dinamicii zonei costiere sud dobrogene în jurul comunităților locale de pescari, Fish Eye FEST militează pentru valorificarea patrimoniului natural și cultural al zonei Dobrogea Sud în vederea relansării economiei locale.