20 aprilie 2024

Next level pentru Liberty Parade în 2015: TRANSFORMAREA

caravana-liberty-paradePe 25 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn, se întâmplă show-ul după care nimic nu va mai fi la fel în muzica dance: Liberty Parade 2015!

În 2015, cel mai mare show al muzicii dance din România, Liberty Parade,  provoacă spectatorii și DJ-ii la trecerea la un nou nivel al performanțelor în muzica electronică.

TRANSFORMAREA este show-ul care va realiza mixuri spectaculoase între muzica electronică și cea live, care va duce spectacolul de lumini și de sunet dincolo de orice a fost trăit sau imaginat în România până în prezent.

Ca și în anii precedenți, parada camioanelor Liberty Parade începe la ora 16.00, cu patru camioane care trec prin centrul staţiunilor începând de la Olimp, într-o caravana a energiei, a costumelor pline de culoare și a oamenilor lipsiti de griji şi de complexe.

Peste 70.000 de tineri sunt aşteptați să participe la ceea ce înseamnă trecerea la noul nivel în distracțiile pe plajă, o manifestare a spiritului liber , într-un maraton de peste 12 ore de muzică dance, fiecare dintre ei  dovedind, ca și în anii precedenți, că se pot transforma (coafuri, make-up, costume) în cei mai spectaculosi iubitori de muzică dance.

Intrarea este liberă, este permis accesul doar al celor peste 18 ani!