29 martie 2024

Bosquito și Alexandra Ușurelu, la Teatrul de Vară Jupiter

Stagiunea de la Teatrul de Vară Jupiter se ”îmbogățește” în acest an cu două nume noi: Bosquito și Alexandra Ușurelu, care promit turiștilor că le vor destinde vacanța la malul mării.

Alexandra Ușurelu vine pentru prima dată la Jupiter pe 22 iulie, fiind convinsă că va reuși să aducă o fărâmă din sufletul și vocea ei plină de căldură la Teatrul de Vară. Alexandra este una dintre cele mai iubite artiste de muzică non-mainstream din România, tocmai prin căldura, frumusețea și bucuria pe care le emană. Andreea Marin a fost una dintre primele persoane impresionate de stilul Alexandrei Ușurelu, la concertul acesteia susținut pe scena Teatrului Odeon. Printre colaborările Alexandrei se numără cele cu Vunk, Mircea Vintilă, Mircea Rusu, Walter Dionisie, Bobby Stoica, Mariano Castro, pianistul argentinian al trupei de succes Narcotango. Pasionații de muzică bună o vor mai putea auzi pe Alexandra Ușurelu pe 15 august. Preț bilet: 25 lei.

Bosquito vin pentru al doilea an la Jupiter și promit să încălzească inimile turiștilor cu muzică de calitate și un spectacol pe măsură. Primul concert Bosquito este pe 15 iulie, iar datele următoare de concert: 29 iulie, 7 august și 29 august. Preț bilet: 30 lei.

În afară de muzică bună, programul teatrului de vară este completat de teatru și spectacole pentru copii.

Luni 13 iulie– Gașca Zurli, ”Am o căsuță mică” ora 20.30, preț bilet: 35 lei

Vineri 17 iulie Azi … sau poate niciodată Regia: Felicia Dalu Scenografia: Horia Țigănuș Traducere: Elvira Rambu Distribuția : Dan Cogălniceanu, Ilinca Goia, Delia Nartea, Vitalie Bichir Ora 21.00 Preț bilet: 20 lei

Luni, 20 iulie: Teatru Copii Gașca Zurli: Întâmplări din lumea poveștilor Ora 20.30, Preț bilet: 35 lei

Vineri, 24 iulie Un bărbat și mai multe femei Distribuție: Magda Catone, Claudiu Bleonț Ora 21.00 Preț bilet: 20 lei

Spectacolele continuă la TVJ până pe data de 3 septembrie.

Detalii despre programul stagiunii pe www.teatruldevarajupiter.ro.