28 martie 2024

70.000 de tineri aşteptaţi la ediţia 2015 a Liberty Parade

Peste 70.000 de tineri sunt așteptați să participe în acest week end pe plaja Liberty Arena dintre Venus și Saturn la cea mai mare manifestare a spiritului liber și a muzicii electronice din România: Liberty Parade.

Într-un maraton de peste 12 ore de muzică dance, 18 dintre  dintre cei mai cunoscuți DJ autohtoni vor realiza mixuri spectaculoase între muzica electronică și cea live, într-o desfășurare de forțe  care va duce spectacolul de lumini și de sunet dincolo de orice a fost trăit sau imaginat în show-urile de gen de până acum la noi.

Liberty Parade se desfășoară pe una dintre cele mai mari scene pentru un show românesc –  37m deschidere, 15 metri adâncime, 14 metri înălțime – o structură care suportă la această ediție Liberty Parade 360 de tone echipament și e înconjurată de 400mp ecrane care duce la o deschidere de 60m.

DJ-ii din line-up sunt: Emil Lassaria, Cristi Stanciu, Dj Andi, DJ Optick, Liviu Hodor, Raoul Russu, Vika Jigulina.

Urmând trend-ul internațional al mixurilor dintre muzica electronică și cea live, fiecare dintre DJ-ii din line-up va avea în acest an un moment special (de câteva minute) când va lansa o provocare pentru un artist din zona muzicii pop sau rock de a face față ritmurilor electronice intr-un performance live. Cei mai mulți dintre artiștii invitați sunt surpriză, dar numele pe care organizatorii le-au anunțat până acum sunt Puya, Marius Moga și Lucia.

Caravana Liberty Parade începe la ora 16.00, cu patru camioane care trec prin centrul stațiunilor din Olimp până în Venus. Dj-ii care vor însoți caravana energiei, a costumelor pline de culoare și a oamenilor lipsiti de griji și de complexe sunt: DJ Saguna DJ Deeper, DJ Seka, DJ Aser, DJ Parker, Dj Mentol, Dj Beaghy. (la acest link puteti vedea o animație cu traseul caravanei Liberty Parade 2015 http://www.radio21.ro/libertyparade/harta-cu-traseul-caravanei-liberty-parade-2015-video/)

În acest an, în premieră, distracția începe încă de pe drumul către mare. De vineri de la ora 15.00 în benzinăria OMV de pe Autostrada A2 km 49, către litoral, vor mixa Dj Mark Rayen, DJ Deeper, DJ Dark, DJ Afgo, set-urile se vor încheia cu o oră înainte de debutul caravanei la Olimp.

În 2015 Liberty Parade trece la nivelul următor: TRANSFORMAREA. Accesul este liber, însă participanții trebuie să aibă peste 18 ani.

Accesul în Liberty Arena se va face dinspre Saturn începând cu ora 19.00.