20 aprilie 2024

CORINA LA MANGALIA, ”OF, CORSO”!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERADupă două facultăți (Academia de Studii Economice și Facultatea de Drept) a ales scena. Consideră că atributele unei femei puternice sunt: puterea de a iubi, libertatea de expresie și individualitatea. Fermecătoare, cu un stil cu totul aparte, lasă o parte din sufletul ei în fiecare show, fapt care i-a atras un mare număr de fani.

CORINA s-a lansat în showbizz-ul românesc în 2004 cu piesa ”Noi doi”, care a ajuns pe locul 4 în topul muzicii de gen din România.

 

”Nimeni altcineva” decât CORINA va susține un recital extraordinar sâmbătă, 1 august 2015, la ora 20.30 pe scena proiectului ”Nopți Albe la Marea Neagră” din zona Fan®Omania Mangalia. Spectacolul este precedat de o sesiune de autografe pe care Corina le va acorda fanilor direct pe cel mai proaspăt album, ”Of Corso”. Puteți beneficia de un CD cu autograf dacă veniți în Portul Turistic Mangalia, în dreptul căsuței ”Nopți Albe” la ora 20.00.

 

În deschidere vor cânta două tinere talente ale județului Constanța, finaliste ale concursului ”Mamaia Copiilor” 2015 și eleve ale Școlii de Muzică ”Mihai Trăistariu”: Bianca Bucur și Teodora Maxim.