Aproape 40 de infractori depistaţi de către jandarmi în ultimele zile

În perioada 14 august – 21 august a.c., peste 200 jandarmi au acţionat zilnic, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea ordinii publice şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă la evenimente cultural-artistice, sportive şi religioase, în judeţul Constanţa şi pe litoralul Mării Negre. Au fost executate peste 100 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.

Jandarmii au aplicat 224 sancţiuni contravenţionale, dintre care 46 avertismente scrise şi 178 amenzi, valoarea acestora fiind 79050 lei.

De asemenea, jandarmii constănţeni au constatat 33 fapte de natură penală, dintre care 27 în mod independent şi şase în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 38 făptuitori.

Majoritatea faptelor constatate independent au fost pe linia comerţului ilegal cu ţigări, a deţinerii de substanţe cu efect halucinogen şi sustrageri de bunuri.

Peste 200 de jandarmi constănţeni au asigurat ordinea publică şi protecţia cetăţenilor care au participat la Ziua Marinei Militare.

Au mai fost executate 14 misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete şi una în sprijinul unui executor judecătoresc, pentru punerea în aplicare a unor titluri executorii.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*