18 aprilie 2024

În urma ploilor abundente, RAJA a primit numeroase sesizări

În urma atenţionărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenta, începand de duminică, ora 10,00 şi până mâine, 12 octombrie, ora 18,00. La nivelul comandamentului au fost constituite pentru judeţul Constanţa, 38 de echipe de intervenţie dotate cu utilajele necesare – wome, vidanje și pompe de mare putere.

Până la această oră, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii  s-au înregistrat 9 reclamații privind sistemul de canalizare stradal din Constanţa. Sesizările au venit din cartierul Faleza Nord – strazile Grozeşti, Cameliei, Făgetului, Tabla Butii; zona Palas – str. Dumitru Sasu, cartierul Coiciu– străzile Fulgerului, Merişor şi Poporului şi strada Baba Novac în zona cartierului pentru tineri.

Din restul judeţului, s-au primit 5 reclamaţii: două din Cumpăna, una din Mihail Kogălniceanu şi două din Eforie Nord. Echipele de intervenție au răspuns la toate aceste solicitări și multe dintre ele au fost deja rezolvate.

Mai mult, lucrătorii au intervenit și în zonele sensibile ale orașului, pe strada Ahile Mihail și în zonele Delfinariu și Dacia.

Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0241.66.44.44.