28 martie 2024

S-a constituit Comitetul Local Executiv al PNL Mangalia

Reprezentanţii conducerii PNL Mangalia s-au reunit, marţi, în vederea constituirii Comitetului Local Executiv, conform prevederilor statutare. Din partea conducerii judeţene a partidului, la şedinţă au fost prezenţi secretarul general al Comitetului Judeţean Executiv, Septimiu Bourceanu şi secretarul general adjunct, Romeo Murea.

În cadrul reuniunii, s-a semnat actul de constituire a CLEx şi s-a hotărât ca Dorel Vasile Toma să ocupe funcţia de vicepreşedinte al PNL Mangalia. Secretar general al CLEx este Nicolae Teodorescu, iar secretar general adjunct – Valentin Ciuraru. Sediul organizaţiei a fost stabilit ca fiind cel din Piaţa Republicii. Toate deciziile au fost luate în unanimitate de cei prezenţi.

La finalul şedinţei, preşedintele PNL Mangalia, Radu Cristian, a declarat: „La Mangalia, s-a depăşit etapa în care se vorbea de foştii PNL-işti şi foştii PDL-işti. Acum formăm un singur partid, avem aceleaşi obiective, iar unitatea şi munca în echipă vor contribui decisiv la câştigarea alegerilor de anul viitor.”

 

                                                                                              PNL Mangalia

                                                                                                Biroul de presă

1 thought on “S-a constituit Comitetul Local Executiv al PNL Mangalia

  1. Acum inseamna ca o sa revina inapoi primariei sediul din Bd. 1 decembrie ? Nu de alta dar astia care nu am fost invitati la impartirea ciolanului ne am apucat sa ne facem alt partid si trebuie sa avem si noi un sediu nu i asa ? Mai ales ca la cati Dorei are in PNL Iorgus , se poate bizui pe mai multi consilieri PNL decat PSD atunci cand va iesi primar din partea PSD.

Comments are closed.