19 aprilie 2024

PNL Mangalia rămâne, cel puţin o perioadă, cu două sedii de partid!

La cea mai recentă şedinţă a Consiliului Local, unul dintre proiecte de pe ordinea de zi a vizat retragerea repartiţiei pe care Partidul Democrat Liberal o avea pentru sediul fostei formaţiuni, de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918. Cererea a fost înaintată de Serviciul Administrarea Domeniului Public şi Privat Mangalia şi s-a bazat pe faptul că, la nivel naţional, fuziunea PDL-PNL s-a încheiat, iar Partidul Naţional Liberal, filiala Mangalia, are, deja, un sediu în centrul oraşului.

Potrivit Legii 334/2006, partidele politice pot beneficia de un singur sediu în fiecare localitate, iar formaţiunile care îşi încetează activitatea (în cazul de faţă PDL Mangalia) ca urmare a reorganizării, autodizolvării sau dizolvării pronunţate prin hotărâri definitive ale instanţelor judecătoreşti, sunt obligate să predea autorităţilor publice locale, în 30 de zile, spaţiile închiriate.

O parte a consilierilor locali a decis, însă, în momentul în care a fost pus pe tapet proiectul de hotărâre de renunţare la acest sediu, să se abţină de la vot, drept pentru care liberalii vor deţine, cel puţin pentru perioada următoare, două sedii de partid.

Potrivit consilierului local Sorin Andrei, PNL va face, oficial, o cerere de renunţare la sediul de pe Bulevardul 1 Decembrie, astfel încât, la o proximă şedinţă, imobilul să fie trecut în administrarea ADPP Mangalia: „Vă mulţumim, totuşi, pentru că sunteţi atât de generoşi!”, le-a spus Sorin Andrei colegilor care s-au abţinut la vot.

1 thought on “PNL Mangalia rămâne, cel puţin o perioadă, cu două sedii de partid!

  1. Stimati politisti, este atat de simplu de depistat aceste deseuri… De ce oare trebuie sa va sune cineva ?! O plimbare simpla cu masina prin statiuni va poate lamuri in totalitate. Veti vedea numai gropi, frunze si gunoaie (treaba Primariei), si multe alte deseuri, deseuri materiale de constructie rezultate din demolari, constructii, o plaja mizerabila pe care cei ce o au in concesiune si subanchirieri au exploatat- o in vara dar acum nu-i mai intereseaza, Apele Romane (sau cum se numesc) nu-i verifica si nu-i intereseaza…
    Plimbarea nu trebuie facuta numai pe centru, va recomand sa luati stradutele si parcarile la rand, va faceti o lista, si, gata. Nu mai asteptati telefoane de la populatie si nu uitati sa amendati si Primaria pt dezinteres si neimplicare. Va recomand chiar, ca plimbarea sa o faceti impreuna si cu reprezentantii Primariei. Acelasi lucru il poate face si dl Primar, poate aspectul dezolant ii v-a trezi instinctual de gospodar. Se pare ca exista o amnezie totala, si s-a uitat ca, Mun. Mangalia incude si acele nenorocite de statiuni de “Interes National” ??!!!!
    Succes tuturor ! Dar, sincer n-am nici o speranta. Poate ca veti reusi sa demonstarti contrariul.
    PS
    – Am vazut ca, in noul parc de la ANL-uri e “forfota”, speram cu totii sa nu il faceti in groapa (cu acele mari dif. de nivel), pt ca apa v-a balti permanent si v-a deveni impracticabil.
    – Pe soseaua Constantei au ramas in urma asfaltarii (ca de obicei) alte gropite, f. adanci care se vor mari in curand – i-a averizat cineva pe cei care au facut asfaltarea ? Politia locala a fost permanent langa ei.
    – De intretinerea Parcului pt copii de la balnear cine se ocupa ? Cum ?! Nimeni ? A devenit déjà periculos pt copii, iar cand o nenorocire se v-a intampla veti da vina unii pe altii. Acel paznic permanent, pt inceput, nu poate fi dotat cu un patent, un ciocan, un cleste, cateva materiale ? Pt ce il platim ? Ca de pazit ……
    – Haideti fratilor sa ne mobilizam si sa mai facem si treaba, ca smecherii fac toti prostii.

Comments are closed.