19 aprilie 2024

Paul Foleanu, desemnat de PSD să intre în ringul bătăliei electorale pentru scaunul de primar al Mangaliei!

Paul2Așteptat cu sufletul la gură atât de către membri, cât și de către simpatizanți, candidatul pentru fotoliul de primar din partea filialei locale a Partidului Social Democrat a apărut, în sfârșit, la orizont. Este vorba despre avocatul Paul Foleanu, care are experiență atât în administrația publică locală, aflându-se la al doilea mandat de consilier, cât și în politică, domeniu în care și-a făcut debutul la vârsta de 23 de ani.

Paul Foleanu a devenit pentru prima dată membru de partid în anul 1997, când s-a înscris în PD, ce a devenit, ulterior, PDL, formațiuni în cadrul cărora a urcat de la statutul de simplu membru până la cel de prim-vicepreședinte.

În anul 2014, după dispariția Partidului Democrat Liberal, ce a fost înghițit de PNL, a luat decizia să se îndrepte către PSD.  „Am făcut parte dintr-un partid de dreapta, iar acum fac parte dintr-un partid de stânga. Sunt convins că toate formațiunile politice doresc să lucreze în slujba cetățenilor și, prin urmare, să câștige puterea și s-o utilizeze în folosul acestora. La Mangalia, vreau să unesc electoratul de stânga cu cel de dreapta. Am să administrez orașul în interesul localnicilor. Îmi mai doresc o dezbatere de soluții pentru o mai bună gestionare a orașului și sunt convins că alături de colegii mei vom pune în practică proiecte ce vor readuce Mangaliei liniștea și strălucirea de altădată. Pledez pentru o campanie curată, cu mesaje pozitive, iar personal, nu voi răspunde atacurilor murdare făcute de către contracandidații mei”, a declarat Paul Foleanu.

Profesional, Paul Foleanu s-a făcut remarcat prin mai multe funcții de conducere, printre care Asistent manager la S.C. TRANSBITUM S.A. ( 2001 – 2002), Manager la S.C. ROMASSE 23 S.R.L. (2004 – 2009), Director General la S.C. NEPTUN OLIMP S.A. (2009 – 2012), Director General la S.C. CARMEN SILVA S.A. (2011 – 2012). Din anul 2010, face parte din Baroul Tulcea, astfel că paralel cu funcția de consilier local, Paul Foleanu pledează în sala de judecată în calitate de avocat.

Dar politica nu i-a adus doar experiență și funcții înalte, ci și multe piedici, blocaje, răzbunări, multe consumându-se în mandatul fostului primar. Faptul că a făcut față numeroaselor obstacole plasate în perioade cheie, campanie sau început de mandat, denotă că Paul Foleanu nu lasă garda jos ușor, ci preferă să lupte, motiv pentru care colegii de partid i-au și dat credit să-i reprezinte la apropiatele alegeri locale.

 

3 thoughts on “Paul Foleanu, desemnat de PSD să intre în ringul bătăliei electorale pentru scaunul de primar al Mangaliei!

  1. Imi este scarba!
    Ce poate face politca asta!Unul de-al nostru care probabil va fi ca si actulul!Ne bucutam sa alegem tineri ,nascuti,crescuti in Mangalia?iar ei ce fac?????jaf la drumul mare!!!!!

  2. Ce , voiai unul de -al tau ? Foleanu este singurul care il poate bate pe Radu. Ceea ce nu stiti este faptul ca 3 filiale vor sustine PSD in cazul asta.

  3. Buna dimineata,,,voua oameni buni,nu va place nimic,,,,ala a furat,,ala e prea batrin ,prea tinar,de dreapta,de stinga,,,,un fel de gica contra,,,asa ati facut si de doua mandate si ne-am ales numai cu oameni care si-au cunoscut doar interesul,dar in detrimentul populatiei acestui oras Nu credeti ca ar trebui sa ne gindim mai bine ?????sau poate vreti sa avem iar un primar traseist????

Comments are closed.