29 martie 2024

Candidatul PRM la Primăria Mangalia, alesul Ion Mincă și-a inaugurat primul sediu de campanie

IMG_3397Într-un cadru festiv, sprijinit de o filială reorganizată și reanimată, candidatul PRM Mangalia la funcția de primar, consilierul local Ion Mincă și-a deschis primul sediu de campanie, situat pe strada Rozelor. Ulterior, alesul va inaugura cel puțin încă un sediu, într-o zonă centrală a municipiului pentru o cât mai bună derulare a pregătirii alegerilor din 5 iunie ac.

La eveniment, au participat deputata UNPR, Liliana Mincă, soția candidatului, dar și Radu Comănici, președintele Organizației Județene a PRM Constanța.

Martoră la eveniment a fost și o fotografie a liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, trecut în neființă anul trecut, în semn de respect, dar și datorită legăturii strânse pe care a avut-o cu membrii din Mangalia, pe care i-a vizitat de foarte multe ori.

Consilierul local Ion Mincă a anunțat că va candida pentru a treia oară la funcția de primar pe facebook, în urmă cu o lună, deoarece s-a declarat nemulțumit de felul în care se desfășoară lucrurile în oraș. ”Cu excepția unei scurte perioade de timp, când am întrerupt legătura din motive obiective, mă simt foarte atașat de PRM, partid pe listele căruia am și fost ales consilier local în 2012. Am mai avut două mandate de consilier, unul tot din partea PRM, iar celălalt din partea PC. Locuiesc de peste 40 de ani în Mangalia și nu intenționez să mă mut vreodată de aici. Până la această vârstă pe care o am, consider că am acumulat suficientă experiență și ca om și ca politician. Nu am făcut, niciodată, nimic de care să-mi fie frică sau rușine. Candidez pentru ultima dată la această funcție și regret că până acum oamenii nu m-au ales, astfel că nu am putut demonstra câte lucruri bune puteam face, deja, pentru acest oraș. Sunt singurul candidat sau consilier local care nu a primit, niciodată, niciun teren, favoare sau contract cu Primăria. Nu am făcut decât bine oamenilor care mi-au solicitat ajutorul și tocmai de aceea doresc să las ceva în urma mea, iar despre mine să se vorbească, după ce nu voi mai fi, numai de bine. Decizia de a candida este legată și de faptul că până acum, cei care au candidat și câștigat, s-au transformat ulterior, nu au mai vrut să facă lucruri bune, cu toate că nu duceau lipsă de competență”, a declarat candidatul PRM la Primăria Mangalia.

Ion Mincă a mai precizat că va avea o campanie liniștită, fără jigniri ori atacuri la persoană.

 

Deputata Liliana Mincă ar fi tentată să ajungă, la toamnă, parlamentar de Constanța

Mult mai hotărâtă, soția candidatului PRM, parlamentarul UNPR, Liliana Mincă a ținut un discurs ferm, optimist care l-a făcut pe protagonistul întâlnirii să admită că ”i-a fost luat caimacul”. ”În urma unui sondaj făcut în oraș, ești pe primul loc, ai un procent de 30%, în condițiile în care nici nu erai bine organizat, așa cum ești acum. Din păcate, partidele mici, PMP, ALDE, UNPR nu fac decât să asiste, să se teamă de formațiunile politice mari, lucru total greșit. Partidele mici trebuie să construiască, să adune cât mai mulți oameni în jurul lor, să creadă în ei, să fie hotărâte să plece la luptă și, astfel, vor fi câștigătoare. Tu, trebuie să ai alături o echipă de tineri, multe femei pe lista pentru Consiliul Local, dar și oameni care nu sunt compromiși și care nu au depins, vreodată, de Primărie. Eu te voi sprijini moral, dar și în Parlament și, cine știe, poate, la toamnă, voi candida la funcția de deputat într-un colegiu din județul Constanța”, a spus deputata Liliana Mincă.

Cu sfaturi pentru perioada următoare a venit și liderul județean PRM, Radu Comănici. ”Trebuie să îți structurezi campania atât pe dialogul direct cu oamenii, cât și prin intermediul rețelei de socializare facebook, unde te bucuri de un mare succes, cu toate că ai cont de numai trei luni. De asemenea, poți învăța din mers de la ceilalți candidați, poți evita greșelile lor”, a declarat Radu Comănici.

Mai trebuie spus faptul că, în prezent, filiala PRM are câteva sute de membri de toate vârstele și categoriile socio-profesionale, înscriși recent, iar șeful de campanie al candidatului Ion Mincă este prietenul său, fost ales, la rândul său, Constantin Filimon.

 

 

1 thought on “Candidatul PRM la Primăria Mangalia, alesul Ion Mincă și-a inaugurat primul sediu de campanie

  1. Imi pare nespus de rau ca nu am ajuns la inaugurare. Vad foarte multi tineri in imaginile postate pe contul de Facebook lucru care ma bucura. Mai toate partidele sunt capusate de oameni din vechiul sistem care – DIN PACATE – nu dau nici o sansa tinerilor. Puteti conta pe mine la viitoarele intalniri si felicitari pentru initiativa de a promova tinerii. Succes!

Comments are closed.