16 aprilie 2024

Campanie umanitară a Grădiniţei nr. 3 pentru copiii din Valea Plopului

main-copii-465x390Subfiliala Crucea Roşie Mangalia, în colaborare cu cadrele didactice ale Grădiniţei nr. 3 şi Asociaţia Părinţilor „Primii 3 Paşi” iniţiază, conform tradiţiei, în ziua de 25 martie, campania umanitară „VREAU SĂ AJUT!”

„Toţi cei care vor să contribuie cu donaţii, constând în alimente neperisabile, lenjerii, paturi şi produse de igienă, de exemplu săpun, pastă de dinţi, şampon etc sunt aşteptaţi la Grădiniţa nr. 3, de luni până vineri, între orele 8.00-18-00, până pe data de 25 martie”, ne-a declarat directorul instituţiei de învăţământ, prof. Gela Ivaşcu, preşedintele subfilialei locale de Crucea Roşie.

Donaţiile vor fi îndreptate, anul acesta, către micutii de la Valea Plopului, din judeţul Prahova, unde părintele Nicolae Tănase a înfiinţat, în urmă cu 20 de ani, o aşezare pentru cei abandonaţi, un sat al copiilor fără părinţi, dar şi pentru mamele lipsite de ajutorul familiilor. Peste 1.600 de copii au trecut prin mâinile părintelui Tănase. În prezent, aici sunt de hrănit, zilnic, peste 300 de guri. Copiii sunt îngrijiţi si supravegheaţi la teme, de femei angajate din cele două sate – Valea Screzii şi Valea Plopului.