23 aprilie 2024

Ajutaţi Grădiniţa nr. 3 Mangalia: votul vostru contează!

Copiii de la Grădiniţa nr. 3 Mangalia vă cer ajutorul! Instituţia de învăţământ, care nu a fost, niciodată în ultimii 40 de ani, renovată capital, are mare nevoie de reabilitarea exteriorului. Pentru aceasta, unitatea de învăţământ s-a înscris într-un program derulat de Dedeman, prin care ar putea să îşi refacă faţada în mod gratuit. Copiii au, însă, nevoie de votul dumneavoastră.

„Dacă în urma votului Grădiniţa nr. 3 se va clasa pe primul lor – aşa cum suntem clasaţi la ora actuală – Dedeman ne va izola clădirea gratuit. De aceea avem nevoie de tot sprijinul locuitorilor oraşului. Grădiniţa funcţionează într-o clădire veche, ce nu a mai fost renovată capital de peste 40 de ani. Noi am reuşit, în timp, să schimbăm ferestrele, să facem lucrări de întreţinere şi chiar, anul trecut, să turnăm un brâu din beton, pentru a împiedica apa de ploaie să mai pătrundă la subsol“, ne-a declarat prof. Gela Ivaşcu, directorul unităţii.

Şi dumneavoastră puteţi veni în sprijinul copiilor de la Grădiniţa nr. 3, ce au mari şanse să îşi vadă clădirea, în care petrec o bună parte a zilei, complet renovată, accesând link-ul de mai jos şi votând pentru aceşti micuţi:

https://www.filantropi2016.patrumaini.ro/cladire/id/365