29 martie 2024

Investiții RAJA noi în orașul Buftea

Urmare a eforturilor susținute ale Ministerului Fondurilor Europene, Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice, Ministerului de Finanțe, Consiliului Județean Ilfov, Consiliului Județean Constanța, autorităților locale și operatorului regional S.C. RAJA S.A., vă anunțăm implementarea cu succes a Proiectului “Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată pentru regiunea Constanţa-Ilfov”.

Ținând cont de importanţa deosebit de mare a acestor investiţii, precum şi impactul major al acestora asupra mediului înconjurător şi calităţii vieţii beneficiarilor, vom organiza o ceremonie de inaugurare a investițiilor din cadrul Proiectului. Evenimentul marchează o nouă etapă de progres tehnologic, de ridicare a calității serviciilor către comunitățile din zonă, premise menite să asigure o dezvoltare durabilă în domeniul nostru de activitate.

Acțiunea se va desfășura începând cu ora 11,00, luni, 09 mai 2016, la locația Stației de Epurare  Buftea situată în Orașul Buftea, strada Milano nr. 129.