23 aprilie 2024

Cel mai mare concert de pe litoral are loc la Venus: zeci de mii de turişti, alături de cele mai bune trupe, la Europa FM „Live pe Plajă”

efm1Europa FM a pregătit, în acest week-end, trei zile de muzică și distracție, la cea de a cincea ediţie a super-evenimentului „Live pe Plajă”. În premieră, faţă de anii trecuţi, pe plaja dintre Venus şi Saturn au loc trei zile de concerte live. Vineri au urcat pe scenă SMILEY, VOLTAJ, LOREDANA, FLY PROJECT, ADRIAN SÎNĂ, LIDIA BUBLE, și DeMoga MUSIC SHOW, într-un concert de peste cinci ore. Diseară, până după miezul nopţii, vor fi alături de cele câteva zeci de mii de turişti şi localnici: DELIA, CARLA’S DREAMS, ANTONIA, ANDRA, VUNK și PROCONSUL, iar duminică ZDOB ŞI ZDUB, LES ELEPHANTS BIZARRES, VIŢA DE VIE, BYRON, GRIMUS și ROBIN AND THE BACKSTABBERS. Toate concertele încep la ora 19:30, iar publicul are intrarea liberă.

MC-ul concertului Europa FM „Live pe Plajă”, George Zafiu, director de programe și realizator al matinalului „Deșteptarea” de la Europa FM, a declarat, pentru “Ediţia de Sud”, că evenimentul a pornit la drum, în urmă cu cinci ani, dintr-o… joacă: “Am vrut să fim alături de ascultătorii noştri şi ne-am gândit să lansăm un proiect cum nu se mai făcuse până atunci. Erau mulţi cei care aduceau artişti, organizau concerte, dar un eveniment de aşa amploare nu se mai realizase. Pot spune că, acum, la a cincea ediţie, Europa FM „Live pe Plajă” este cel mai mare concert de pe litoral, poate şi din toată ţara”.

Adi Sînă ne-a mărturisit, la rândul lui că, în ciuda căldurii infernale, s-a simţit extraordinar în faţa atâtor spectatori. Lidia Buble, ce a urcat, alături de el pe scenă, a infirmat zvonurile potrivit cărora ar dori să îşi facă cel puţin o operaţie estetică: “Nu, nu îmi pun implanturi, m-a înzestrat tata destul. Nu vreau să fac schimbări la mine, sunt mulţumită aşa cum sunt, chiar şi cu nasul mare. Pot mirosi mai bine hiturile”, a glumit cântăreaţa.

Tudor, liderul trupei Fly Project, recunoscut drept un gurmand, ne-a spus că, după zecile de concerte pe care le are – unul chiar în curând, în Turcia – este o plăcere când vine acasă să se înfrupte din bunătăţile pe care i le pregăteşte soţia (Ana Maria, prezentatoarea rubricii Meteo de la Antena 1): “Se întâmplă rar, pentru că soţia mea e toată ziua la televiziune. E pe sticlă mai mult decât mine. Însă a învăţat să gătească ardeleneşte şi chiar dacă nu mă aşteaptă în fiecare zi cu masa caldă, atunci când o face găteşte minunat”.

Arena Events a construit o spectaculoasă scenă cu 300 de ecrane LED, 280 de lumini inteligente și 400 de mii de wați de sunet. O echipă de peste 90 de tehnicieni au muncit câte 16 ore pe zi, timp de două săptămâni pentru a ridica scena de 62 de metri lungime.

efm