Exclusivitate "Editia de Sud": Adrian Carlescu, candidatul la primarie al PRM Mangalia

Preşedintele filialei Mangalia a Partidului România Mare, Ion Anghel, a declarat, în exclusivitate pentru „Ediţia de Sud“ că are un candidat-surpriză pentru primărie. Ion Anghel afirmă că va merge la alegeri pe mâna jurnalistului Adrian Cârlescu.

Acesta ne-a confirmat nominalizarea sa ca şi candidat la primăria Mangalia, spunând că îşi doreşte o campanie curată, fără atacuri sub centură,  în care „vom spune lucrurilor pe nume şi pe care le vom proba cu documente“.

„Ne vom apuca în scurt timp de treabă. Partidul România Mare are bazinul lui de alegători, radicali şi justiţiari. Recunosc că e loc de mai bine şi, tocmai de aceea, vreau să redau PRM Mangalia, ce are in prezent 400 de membri activi, valoarea pe care a avut-o în trecut. PRM este primul partid popular din ţară şi sunt convins că electoratul său este unul care rămâne fidel, indiferent de conjunctură“, a declarat pentru „Ediţia de Sud“ Adrian Cârlescu.

Adrian Cârlescu are 36 de ani şi a absolvit Facultatea de Filosofie din cadrul Universităţii Bucureşti, fiind, la ora actuală, redactor şef al publicaţiei „Atac de Constanţa“.

3 Comments

  1. „colegului” pseudo-ziarist care doreste sa posteze aici, te rugam, lasa-ne! poate ai prea mult timp liber si nu ai cu ce-l umple. iti sugeram o scoala, chiar si una de bune maniere.

  2. Acest mascarici nici nu cred ca are buletin de Mangalia. Mai John chiar ne crezi prosti, pune-l tu sef la gratarul de pe trotuar la terasa aia a ta de cacat ….. Doamne cu ce am gresit noi sa suportam toti handicapatii……

  3. Pai asta ne trebuie noua in Mangalia un ziarist sa ne conduca orasul, adica un om care stie doar sa barfeasca despre atlii si sa isi castige painea din scadaluri si alte lucruri de nimic. Ce sa mai zic ca face parte din sleatca lui Vadim, asta inseamana ca si Domnul Carlescu trebuie sa isi ia pastilutele inaite sa iasa in public ca sa nu faca vreo prostioara si sa il apuce crizele. (Asta este Domnule Carlescu noi in Mangalia nu bem SIFON ne place apa minerala).

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Ediţia de Sud: Adrian Cârlescu, candidatul la primarie al PRM Mangalia | Mangalia News
  2. Ediţia de Sud: Adrian Cârlescu, candidatul la primarie al PRM Mangalia – Mangalia News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*