In timp ce buricul Mangaliei este "lustruit" de luni de zile, cartierele de la periferie sunt in ruina. Ce s-a intamplat cu asfaltul turnat pe ploaie?!

Va mai amintiti? Cu zece luni in urma o binecunoscuta firma din Galati, Tancrad pe numele ei, asfalta (pe langa alte lucruri „minunate” pe care le-a facut, pe datorie, la Mangalia), mai multe strazi din localitate. Cum facea acest lucru? Simplu, pe ploaie, cu gropile ce urmau sa fie astupate, pline ochi de apa. Rezultatul este lesne de inteles. Pe oropsita T.S. Saveanu, dar si in mai multe alte locatii, gropile au rasarit, vesele, infloritoare si dornice sa-i astepte pe edilul Tusac si pe alesii locali sa le calce, pentru a le lasa cate o dulce amintire pivotilor si planetarelor puternicelor masini ale acestora.
Apel catre edilii nostri din primarie, prea preocupati cu bugete, platile catre firme ale apropiatilor si alte asemenea: mai umblati, domnilor, si prin cartiere mai marginase ale Mangaliei, ca de centru v-ati ocupat destul! Poate ne spuneti si cine va fi tras la raspundere si cine va plati, din propriul buzunar, lucrarile facute cu atata iresponsabilitate pe banii nostri, ai contribuabililor!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Jq8fPg6uR8k

2 Comments

  1. in fiecare an e aceeasi poveste.pur si simplu nu ai cum sa eviti gropile din asfalt.Poate daca s-ar renunta o data pentru totdeauna la „peticitul” pur romanesc,am avea si noi strazi mai bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*