29 martie 2024

Cristian Radu, înfrânt pentru a doua oară de Cătălin Cornaci! Instanţa i-a dat dreptate fostului director ADPP Mangalia

Primarul Cristian Radu a pierdut, definitiv, recursul dosarului pe care l-a înaintat în instanţă la finele anului trecut, împotriva fostului director al ADPP Mangalia, Cătălin Cornaci, la Curtea de Apel Constanta. Acesta câştigase, anterior, procesul prin care solicita repunerea sa în funcţie, după ce edilul local decisese, prin Dispoziţia nr. 20, suspendarea Contractului său de Management, înregistrat sub nr. 55.797 din 16.04.2009.

Atât Cătălin Cornaci, cât şi prefectul judeţului de la vremea respectivă, Ion Constantin, au atacat decizia de suspendare din funcţie a directorului general al ADPP Mangalia. Dosarul numărul 1117/118/2016 a primit şi o decizie favorabilă reclamanţilor, în iulie 2016, din partea Tribunalului Constanţa, primarul Radu fiind obligat, la acea vreme, la plata a 1.500 de lei cheltuieli de judecată, precum şi repunerea în funcţie a lui Cătălin Cornaci.

Cristian Radu a continuat, însă, bătălia începută împotriva fostului director, formulând recurs în luna noiembrie, însă, pentru a doua oară, instanţa de judecată i-a arătat că decizia de concediere a directorului a fost una ilegală (facsimil).

sentinta