19 aprilie 2024

Street Food Festival Constanta, 4 – 7 mai

Bucharest Street Food Festival, primul eveniment dedicat exclusiv conceptului de street-food, se mută și în Constanța.

Între 4 și 7 mai, punem roțile în funcțiune și aprindem cuptoarele chiar în inima orașului – în Piața Ovidiu. Aducem laolaltă peste 20 de vendori, din București și din întreaga țară, care vor întregi peisajul gastronomic al festivalului cu burgeri, hot-dogs, sandwiches, tacos, burritos, paste, grills și barbeques, clătite, înghețată și multe altele, toate unite sub umbrela conceptului de street-food.

Pentru combinația ideală, același concept se aplică și băuturilor. Vizitatorii vor degusta în cadrul festivalului, prosecco, cafea și bere artizanale, vinuri alese și multe altele.

Iar pentru a completa experiența, am ales patru dintre cele mai cool trupe ale momentului, care vor urca pe scena festivalului.

Joi 04.05: HELEN

Vineri 05.05: VAMA

Sâmbătă 06.05: GOLAN

Duminică 07.05: ROA

Intrarea la Street Food Festival Constanța, ce va avea loc în perioada 4-7 mai, va fi liberă.

Și ca să nu aștepți până pe 4 mai, ne-am gândit la o surpriză: îți oferim un mic preview a ce înseamnă un Street Food Festival. Câteva dintre van-urile participante la First Escape vor pregăti tot felul de bunătăți în parcarea de la City Park Mall Constanța, pe 2 și 3 mai.

Pentru festivalul cel mare, avem un line-up culinar divers, cu participanți din toată țara, care ne-au pregătit o mulțime de mâncăruri delicioase, deserturi și băuturi:

Arrosticini/ Betty Ice/ Big John/ Birria / Burger Van/ Camionetta/ Camionul cu Inghetata / Caru Cu Cafea/ Crepes Charmees/ Delicii Pe Roti/ Elemózsia Food Truck/ Gourmet Street Food/ Jernoiu BBQ/ La Finca Alioli Van/ Meat Busters/ Moritz Eis Romania/ Nori Yakitori/ Republika Pleskavica/ Rolls/  Switchmorn/  Say Cheese! by Carrefour / Za German – WurstWagen.

Program pe zile:

Joi – Vineri 14:00 – 23:00

Sâmbătă – Duminică 11:00 – 23:00