Litoralul sudic in mizerie. Cum mai arata, printre altele, proiectul de 5 milioane de euro Cordon Saturn-Venus (galerie foto)

5 comments for “Litoralul sudic in mizerie. Cum mai arata, printre altele, proiectul de 5 milioane de euro Cordon Saturn-Venus (galerie foto)

 1. Tusac
  17 martie 2012 at 14:10

  Va promit ca daca ma mai legeti odata o sa il terminam…..
  JUR !!!!

 2. 666
  18 martie 2012 at 08:47

  cum dreaq a dat 5 milioane de euro ca mai mult a stricat zona. a disparut plaja sub apa puturoasa.

 3. Neghiobul
  18 martie 2012 at 09:06

  In primul rand, asa arata tot litoralul dupa furtunile de iarna trecuta. Mergeti in Mamaia sau in Eforie (cel putin in Eforie e prapad). In al doilea rand, nu faceti decat reclama negativa orasului, turismului din zona, ce dracu v-a apucat? Hotelierii sunt in aceste zile la Targul de la Bucuresti si nu reusesc sa vanda nimic din cauza presei! La vara cand nu vom avea locuri de munca pe voi o sa va injuram! Si apoi plajele nu sunt ale Primariei ci ale ABADL care le-a repartizat in fiecare an unor firme, vorbiti cu ei ce fac pentru pregatiri?! Si mai e ceva, romanului ii place sa stea dupa colt si sa critice, asxteptam 14 mai sa face cei de la LET’S DO IT, ROMANIA curatenie! De ce nu punem mana sa facem curat si, mai ales, sa adunam cainii ca deja ne depasesc numeric!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *