Donații de 40.000 de lei, pentru Asociația Salvează un Suflet de Înger din Mangalia! Iată cine poate beneficia de acestea!

SONY DSCNou înființată la Mangalia, Asociația Salvează un Suflet de Înger urmărește ajutorarea persoanelor care nu își pot purta, singure, de grijă. O primă acțiune de amploare a asociației a avut loc vineri, 19 mai, când, la Mangalia, au ajuns donații în valoare de peste 40.000 de lei, constând în scutece de unică folosință și produse de îngrijire pentru copii și adulți. Produsele sunt disponibile pentru toți cei care au mare nevoie de ele, fie că este vorba despre adulți sau copilași, iar cei ce doresc să fie ajutați o pot face apelând numerele de telefon 0760040951 și 0770617556.

Asociația Salvează un Suflet de Înger s-a născut în urmă cu numai două luni, când Alexandru Niculae Ion și Gabriela Andrei – președintele și vicepreședintele asociației – au decis că pot veni în sprijinul celor care nu se pot ajuta singuri. “Personal, am o experiență de 14 ani în creșterea unui copil cu paralizie cerebrală. În timp, din cauza bolii Mariei, am trecut prin momente extrem de grele, situații care păreau, de cele mai multe ori, de netrecut. Ni s-a întors spatele de către persoane cu foarte mulți bani, am fost ignorați, jigniți, dați pe ușă afară… În același timp, oameni cu suflet au fost alături de noi și ne-au ajutat atunci când, cu adevărat, nu mai aveam nicio rază de speranță. Am vrut, prin înființarea acestei asociații, ca, la rândul nostru, să venim alături de cei ce nu găsesc suport sau ajutor în jur, în special persoanele cu handicap, cele foarte sărace sau bolnave”, ne-a declarat Maria Andrei, vicepreședintele Asociației Salvează un Suflet de Înger.

Potrivit reprezentanților asociației, o persoană cu handicap este un membru al familiei care nu produce, ci consumă, că, în timp, această persoană fie nu-și găsește locul în societate, fie o face cu eforturi foarte mari. “Asociația noastră își dorește să îi ajute pe cei ce duc o astfel de viață, să îi poată face să zâmbească fie doar pentru o clipă. Dorim, totodată, ca acest SONY DSCproiect să fie urmat de altele, mai importante și cu o durată mai mare și, pe această cale, facem apel la cei cu putere financiară să ne devină parteneri. Vrem să mulțumim sponsorului nostru, care a dorit să rămână anonim și facem un apel către autorități să ne întindă o mână de ajutor“, conchide Gabriela Andrei.

Pentru ce care doresc să ajute pot face donații în contul asociației: RO57BRDE140SV60497581400 sau pe platforma de donații online : https://salveazaunsuflet.ro/ , unde se pot face plăți cu cardul online sau transfer bancar .

 

3 Comments

  1. Buna seara!Sunt o mămică necăjită am un băiețel de 9 ani care are tetrapareza spastica îi facem gimnastica de recuperare de când îl am dar nu are echilibru.Am găsit o clinică în Turcia care fac transplant de celule stem am vorbit cu medicul de acolo și mi-a spus că ne poate să ne ajute Băiețelul dar are nevoie de 4 transplant de celule stem.Un transplant costă 10.000euro suntem așteptați să mergem pentru transplant cât de repede putem dar nu Avem avem această posibilitate.Am dori să aibă și băiețelul meu o viață normală ne-am bucura mult dacă ne ajutați în acest mare necaz

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*