25 aprilie 2024

Primăria comunei Pecineaga face angajări

Primăria Comunei Pecineaga organizează concurs de recrutare pentru ocuparea urmatoarelor functii publice de execuţie vacante:

Inspector clasa I, gradul profesional asistent la Compartimentul Achizitii Publice , din cadrul aparatului de specialitate al Primarului comunei Pecineaga;

Politist local clasa a III-a gradul profesional debutant, din cadrul aparatului de specialitate al Primarului comunei Pecineaga;

 

A. Date de organizare ale concursului:

– data până la care se depun dosarele de concurs: 12.06.2017 ora 15,00.

– data afişării selecţiei dosarelor de concurs – 16.06.2017 ora 15,00

-proba scrisa în data de – 21.06.2017 ora 10,00

– proba interviu în data de – 23.06.2017 ora 14.00,

 

B. Conditii de participare la concurs:

1. Condiţii generale de participare la concurs :

– candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 54 din Legea nr.188 /1999, privind Statutul funcţionarilor publici, republicată , cu modificarile si completarile ulterioare.

 

2. Condiţiile specifice de participare la concurs:

a) – pentru functia publica de executie vacanta de inspector clasa I gradul profesional asistent la compartimentul achizitii publice :

– Sa fie absolventi de studii universitare de licenta, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, in domeniul stiintelor juridice sau stiintelor economice ;

– cunostinte operare PC nivel ECDL baza sau certificat operare PC nivel mediu ;

– vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice : minim 1 an ;

 

b) – pentru functia publica de executie vacanta de politist local clasa a III-a gradul profesional debutant , la compartimentul politie locala :

– studii liceale, respectiv studii medii finalizate cu diploma de bacalaureat ;

– cunostinte operare PC nivel mediu ;

– aviz psihologic „apt cu armă”;

– disponibilitate şi rezistenţă la efort;

-apt din punct de vedere medical fizic şi psihic.

– condiţii minime de vechime: nu se cere vechime .

 

BIBLIOGRAFIE

1. Pentru concursul de recrutare în funcţia publică de execuţie vacanta de Inspector clasa I gradul profesional asistent la compartimentul Achizitii Publice:

 

Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;

Legea nr.7/2004 privind Codul de conduită a funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;

Legea nr. 215/2001 a administraţiei publice locale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;

Legea nr. 98/2016 privind achiziţiile publice

Legea nr. 99/2016 privind achiziţiile sectoriale

Legea nr. 100/2016 privind concesiunile de lucrări şi concesiunile de servicii

Legea nr. 101/2016 din 19 mai 2016 privind remediile şi căile de atac în materie de atribuire a contractelor de achiziţie publică, a contractelor sectoriale şi a contractelor de concesiune de lucrări şi concesiune de servicii, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor.

Hotarare nr. 395/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achiziţie publică/acordului-cadru din Legea nr. 98/2016 privind achiziţiile publice .

 

 

 

 

BIBLIOGRAFIE

2. Pentru concursul de recrutare în funcţia publică de execuţie vacanta de Politist local clasa a III-a gradul profesional debutant

 

Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;

Legea nr.7/2004 privind Codul de conduită a funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;

Legea nr. 215/2001 a administraţiei publice locale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;

Legea nr. 155 / 2010 privind Politia locala , modificata si completata ;

Hotararea Guvernului nr. 1332 / 2010 privind aprobarea Regulamentului Cadru de organizare si functionare a Politiei Locale ;

Legea nr. 333/ 2003 privind paza obiectivelor , bunurilor, valorilor si protectia persoanelor ;

Legea nr. 60 / 1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice, republicata ( Monitorul Oficial nr. 186 din 14 martie 2014) ;

Legea nr. 61/ 1991 modificata si completata pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala , a ordinii si linistii publice ( republicata , Monitorul Oficial nr. 96 din 7 februarie 2014) .

Legea nr. 4/ 2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive.

O.G. nr. 2/ 2001 privind Regimul juridic al contraventiilor .

 

DOCUMENTELE NECESARE

Pentru inscrierea la concursul de ocupare a funcţei publice vacante de inspector clasa I grad profesional asistent la Compartimentul Achizitii Publice, conform art. 49 din HG. nr. 611/2008:

 

În vederea participării la concurs, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului, candidaţii depun la secretariatul comisiei de concurs dosarul de concurs, care va conţine în mod obligatoriu:

formularul de înscriere; copia actului de identitate (pentru doamnele casatorite sint necesare si copii dupa certificatul de nastere si de casatorie ); copie dupa diploma de licenta sau diploma de absolvire a studiilor superioare de lunga durata si ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări in domeniul postului scos la concurs; copie dupa certificatul ECDL nivel baza, sau certificat operare PC nivel mediu; copia carnetului de muncă sau, după caz, o adeverinţă care să ateste vechimea în muncă şi, după caz, în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice; cazierul judiciar; adeverinţă medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului sau de către unităţile sanitare abilitate,care va conţine obligatoriu următoarele elemente: numărul, data, numele emitentului şi calitatea acestuia, în formatul standard stabilit de Ministerul Sănătăţii Publice; declaraţia pe propria răspundere sau adeverinţa care să ateste că nu a desfăşurat activităţi de poliţie politică.

Copiile de pe actele prevăzute mai sus se prezintă în copii legalizate sau însoţite de documentele originale, care se certifică pentru conformitatea cu originalul de către secretarul comisiei de concurs.

DOCUMENTELE NECESARE

 

pentru inscrierea la concursul de ocupare a funcţei publice vacante de politist local clasa a III-a debutant, conform art. 49 din HG . nr. 611/2008:

În vederea participării la concurs, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului, candidaţii depun la secretariatul comisiei de concurs dosarul de concurs, care va conţine în mod obligatoriu: formularul de înscriere ; copia actului de identitate ( pentru doamnele casatorite sint necesare si copii dupa certificatul de nastere si de casatorie ); copie dupa diploma de bacalaureat; copie dupa certificatul de operare PC nivel mediu; aviz psihologic “apt cu arma“; cazierul judiciar;

adeverinţă medicală din care sa reiasa ca este “apt din punct de vedere medical si psihic “ , eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către nităţile sanitare abilitate, care va conţine obligatoriu următoarele elemente: numărul, data, numele emitentului şi calitatea acestuia, în formatul standard stabilit de Ministerul Sănătăţii Publice; declaraţia pe propria răspundere sau adeverinţa care să ateste că nu a desfăşurat activităţi de poliţie politică.

Copiile de pe actele prevăzute mai sus se prezintă în copii legalizate sau însoţite de documentele originale, care se certifică pentru conformitatea cu originalul de către secretarul comisiei de concurs.