Ministrul Turismului, in vizita pe litoral. Tusac si-a adus batranelele PSD sa faca galerie

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului Cristian Petrescu, se deplaseaza, la aceasta ora, în judeţele Constanţa şi Călăraşi.

La ora 11.00, ministrul Cristian Petrescu a efectuat o vizita in Portul turistic Mangalia (investiţie a MDRT), iar in prezent vizteaza şantierul tramei stradale din staţiunea Neptun-Olimp şi stadiul pregătirii plajelor turistice pentru sezonul estival. De asemenea, ministrul Cristian Petrescu va vizita şi faleza din Constanţa.

La ora 15.30, ministrul Cristian Petrescu va semna, la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud – Muntenia din Călăraşi, contractul de finanţare prin Programul Operaţional Regional pentru proiectul Lucrări de modernizare, reţele utilităţi, facilităţi de acces şi dotări la centrul de Plasament Filipeştii de Târg, judeţul Prahova.

In Portul Turistic Mangalia ministrul a fost intampinat de echipa PSD Mangalia, in frunte cu primarul urbei. Suparat ca, din cauza ca a intarziat la intalnirea cu ministrul, nu a fost bagat in seama, Tusac a zabovit cateva minunte, dupa care si-a lasat „la inaintare” „amazoanele” tomnatice, precum si aghiotantii (Marius Ciobanel, Neculae Tanasa, Bogdan Maganu etc), care l-au insotit pe ministru pana la plecare. Unii solicitand pensii (cazul batranelelor razboinice), ceilalti… nestiind nici ei ce cauta pe acolo, dar, daca-i ordin de la sefu’…Tusac…. cu placere!

8 Comments

  1. ar trebui sa le fie rusine acelor femei in varsta. pacat de caruntetile lor vopsite. am asistat la un circ ieftin si la o mostra de nesimtire si tupeu.

  2. sunt platite bine mahalogioicele de urla ca istericile,sunt si proaste ,mai mult ii fac un deserviciu lui Tusac decit un bine ,afar de faptul ca-l mint il critica de nu mai are el fire de par in cap cite zic de el

  3. asta e adevarat.la pavilion cica il fac de cacat pe tusac ca nu le-a mai platit de mult si ca nu mai aduce cafelutza.plus ca le-au tremurat chilotii pe ele de frig dar le e frica sa ii zica ceva in fata.

  4. Femei de tip radio-sant sunt nocive pt Mangalia! Se fac de ris si sunt bagate la inaintare de Tusac, la toate intilnirile oficiale, sedinte, spectacole, mitinguri etc. Rusineeeee! Pacat de virsta lor!

  5. Femeile astea nu au treabă acasă?
    Gospodinele nu-si văd capul de treburi!
    O imagine jenantă pentru Mangalia.La fel ca si cel care le coordonează.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*