25 aprilie 2024

Doar la Mangalia se poate: Şefa Serviciului Turism, Alina Niţoi, numită manager al Spitalului Municipal!

Alina DanSeria numirilor halucinante marca Radu Cristian continuă, din păcate, în defavoarea instituţiilor publice importante ale municipiului Mangalia. În cursul zilei de ieri, primarul Radu Cristian l-a demis pe managerul interimar al Spitalului Municipal Mangalia, dr. Dan Lefter din motive numai de domnia sa ştiute. Ulterior, edilul şi-a pus semnătura pe decizia de numire a fostei Şefe a Serviciului Turism, din cadrul Direcţiei cu acelaşi nume, Alina Niţoi, în funcţia de manager al Spitalului Municipal Mangalia.

Decizia deşi surprinzătoare, nu mai miră pe nimeni, deoarece edilul a mai pus în posturi-cheie oameni din echipa sa care nu au experienţă în domeniile pe care le-au preluat.

Să nu uităm că Spitalul Municipal a cunoscut o reală dezvoltare şi modernizare în perioada când la conducere s-au aflat doctorii Ion Niculescu, Liviu Mocanu şi Dan Lefter.

Rămâne de văzut cum se va descurca Alina Niţoi în această funcţie, deloc uşoară şi dificil de gestionat, mai cu seamă că vorbim de sănătatea locuitorilor Mangaliei, dar şi a zonelor limitrofe care au nevoie de servicii şi condiţii medicale superioare.

2 thoughts on “Doar la Mangalia se poate: Şefa Serviciului Turism, Alina Niţoi, numită manager al Spitalului Municipal!

  1. Scârbă,greață,incompetenti…intr -un cuvant aparatul primăriei.. ..oare unde vom ajunge???strigător la cer

    1. Credca putine spitale din tara au competenta spitalului nostru si ca cadre medicale si ca dotare singura sectie mai urgenta care ar trebui infiintata ar fi o sectie de cardiolgie de care ar beneficia multi pacienti de oe raza municipiului Mangalia.

Comments are closed.