Filimon: "Dan Moldovan si Marian Craciun sunt noii vicepresedinti ai PSD Mangalia!"

Un zvon de „primavara” inveseleste urbea noastra, aflata in prag de alegeri locale. Potrivit acestuia, consilierii locali Dan Moldovan, Constantin Filimon si Marian Craciun ar fi devenit, incepand de ieri, noii vicepresedinti ai PSD Mangalia!

Stirea ne-a fost confirmata, partial, chiar de Constantin Filimon, care a declarat, pentru „Editia de Sud”, ca el, personal, nu se afla printre noii vicepresedinti ai PSD Mangalia si ca numai Dan Moldovan (consilier independent) si Marian Craciun (consilier PDL) ar fi aderat la partidul lui Mihai Claudiu Tusac, ajungand in structura de conducere.

„La Mangalia se poate orice, s-a demonstrat in ultimii ani”, afirma Filimon. Acesta mai spune ca, in ceea ce-l priveste, nu s-a decis daca va candida pentru o functie publica, dar ca acest lucru este posibil.

3 Comments

  1. Daca in ceea ce-l priveste pe Dan Moldovan lucrurile sunt clare, acesta fiind exclus din PDL, Marian Craciun, caruia prietenii ii spun, mai in gluma, mai in serios, ”Cap de creta”, este de poveste! Ales consilier local pe listele PDL, Craciun a si trecut in barca lui Tusac, imediat dupa alegerile din 2008, o data pt ca avea de incasat bani grei de pe urma lucrarilor pe care le executase in trecut, a doua oara, pt ca era coplesit de datorii, motiv pt care avea nevoie de noi lucrari pe care i le cersea, de aceasta data, lui Tusac. Iata, se dovedeste ca porecla ”Cap de creta” nu prea i se potriveste lui Craciun, deaorece are destula minte, incit sa se faca simpatizat, concomitent, in doua partide, PDL si PSD care, se stie, sunt mari rivale!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*