28 martie 2024

Din cauza ploilor, RAJA a primit 39 de sesizări din Constanţa, Medgidia, Eforie Nord şi alte zone

 

Pana la ora 08,30, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii  s-au înregistrat 39 reclamatii venite din municipiul Constanta, Medgidia, Eforie Nord, Cernavoda, Mihail Kogalniceanu, Cumpana, Ovidiu si Agigea. Cele mai multe sesizari – 15 au venit din municipiul Constanta din zonele: statiunea Mamaia – zona Butoaie; Cartier Coiciu – strazile Steagului si Randunelelor; zona Piata Ovidiu – strada Regina Elisabeta; zona Tomis III – Aleea Cameliei; zona Centrala – strazile Ion Voda, Luntrei, Maramures si zona Faleza Nord – strazile Ion Murgescu si Vasile Craiu.

Un numar de 9 reclamatii au fost inregistrate pe raza municipiului Medgidia – strazile Dumitru Chicos, Independentei, Republicii, Poporului si Vasile Lupu. In Eforie Nord, cele 8 sesizari au vizat sistemul de canalizare stradal din zona Steaua de Mare si strazile Plantelor, Tudor Vladimirescu, Marii, 23 August si George Cosbuc, iar cele  4 din Cernavoda au venit pentru strazile Canalului, Dacia, Calugareni si Anghel Saligny.

Cate o sesizare s-a inregistrat si la nivelul localitatilor Ovidiu – Soseaua Natinala, Cumpana – strada Canalulu si Agigea – strada Emil Racovita.

Echipele de interventie au raspuns la toate aceste solicitari, iar la ora actuala toate sunt in curs de rezolvare. Totodata, pentru a putea raspunde cu promptitudine, echipele de interventie SC RAJA SA vor asigura permanenta in toata aceasta perioada.

Facem un apel catre toţi abonatii care inregistreaza probleme la sistemul de alimentare cu apa potabila si canalizare, pentru remedierea acestor situatii intr-un timp cat mai scurt sa sesizeze toate avariile aparute la dispeceratul societatii la numarul de telefon 0241.924.