29 martie 2024

În urma atenţionărilor meteo, RAJA a luat toate măsurile pentru a interveni cu promtitudine

 

În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Astfel, la nivelul municipiului Constanta, dar si in restul localitatilor de la nivelul judetului vizate de ploitorentiale, au fost pregatite sa intervina 39 echipe de intervenţie dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere – 18 in municipiul Constanta si 21 în restul judetului.

Până la această oră, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii  s-au înregistrat 10 reclamatii venite din municipiul Constanta, Eforie Nord, Cernavoda, Mihail Kogalniceanu si Agigea. Pentru Constanta s-au primit reclamatii din zonele: Cartier Coiciu – strada Steagului, zona Piata Ovidiu – strada Regina Elisabeta si zona Tomis III – Aleea Cameliei – zona Tomis III.  Pentru orasul Cernnavoda reclamatiile au vizat sistemul de canalizare stradal de pe strazile Anghel Saligny si Canalului, iar din Eforie Nord – strazile Marii si George Cosbuc.

Echipele de interventie au raspuns la toate aceste solicitari, iar la ora actuala toate sunt in curs de rezolvare. Totodata, pentru a putea raspunde cu promptitudine, echipele de interventie SC RAJA SA vor asigura permanenta in toata aceasta perioada.

Facem un apel catre toţi abonatii care inregistreaza probleme la sistemul de alimentare cu apa potabila si canalizare, pentru remedierea acestor situatii intr-un timp cat mai scurt sa sesizeze toate avariile aparute la dispeceratul societatii la numarul de telefon 0241.924.