25 aprilie 2024

A fost prelungit termenul de primire a cererilor de finanţare pentru Submăsura 4.1a „Investiţii în exploataţii pomicole” 

 

Instituţia Prefectului judeţului Constanţa informează pomicultorii de pe raza judeţului că Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a publicat pe site-ul propriu: www.afir.info, anunţul privind prelungirea până la 30 septembrie 2017, ora 16.00, a sesiunii de primire a cererilor pentru Submăsura 4.1a „Investiţii în exploataţii pomicole” din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020).

Alocarea financiară totală stabilită pentru sesiunea din acest an aferentă submăsurii (sM) 4.1a este de 100 milioane de euro. Sprijinul acordat pentru un proiect pentru exploataţiile pomicole poate ajunge până la 1.050.000 de euro, iar finanţarea nerambursabilă este în proporţie de maximum 90%.

Modalitatea de depunere a cererilor de finanţare este cea on-line pe pagina oficială a AFIR: www.afir.info, iar pentru întocmirea documentaţiei necesare obţinerii finanţării, pe acest site, la secţiunea „Investiţii PNDR”, cei interesaţi pot consulta gratuit ghidul solicitantului.