29 martie 2024

Sărbătoarea Recoltei și a vinului dobrogean, organizată de CJ Constanța, a ajuns la cea de a X-a ediție!

Consiliul Judetean Constanta organizeaza in perioada 29 septembrie – 8 octombrie 2017 evenimentul devenit deja traditional: SARBATOAREA RECOLTEI SI A VINULUI DOBROGEAN! Ajuns la a zecea editie, targul de toamna se va desfasura in cadrul Pavilionului Expozitional Constanta. Timp de zece zile, atat producatorii din judet cat si partenerii traditionali din zone recunoscute pentru produsele alimentare de calitate vor incerca sa atraga constantenii sa viziteze cel mai mare “targ” de toamna! Numarul producatorilor inscrisi la aceasta editie este cu aproximativ 10% mai mare, comparativ cu anul precedent.

“Ne propunem ca, de la editie la editie, numarul comerciantilor sa fie din ce in ce mai mare. Implicit si oferta va fi mai bogata, iar preturile mai competitive. Imi doresc ca acest eveniment sa ramana un etalon la nivel judetean, atat pentru producatori cat si pentru vizitatori”, sustine Marius Horia Tutuianu, presedintele Consiliului Judetean Constanta.

Pe langa legumele si fructele de sezon, in perioada Sarbatorii Recoltei, constantenii vor putea gasi si conserve din cele mai felurite zarzavaturi, diferite soiuri de zacusca, gemuri si dulceturi precum si alte dulciuri de casa. Nu vor lipsi nici produsele traditionale precum branzeturile, pastrama sau carnatii cu mirodenii. Vinurile si mustul nu pot lipsi de la o asemenea sarbatoare, la targ fiind prezente mai multe podgorii renumite.

“Si anul acesta vom avea surprize pentru vizitatori. Pentru copii, pe langa ateliere de creatie, ce se vor organiza in weekend-uri, vom avea si doua piese de teatru. Pentru parinti am incercat sa aducem cei mai buni artisti de pe segmentul de muzica specific Sarbatorii Recoltei. In plus, ca element inedit, vom avea o zona de agrement – unde invitam pe toata lumea sa se bucure de…un picnic. De asemenea, pentru ca ne dorim sa fim in pas cu tehnologiile, propunem constantenilor un super show multimedia pe perdea acvatica. Practic, vom avea trei spectacole cu laser si proiectii video pe un perete de apa, in mijlocul lacului Tabacarie. Va asteptam pe toti la Sarbatoarea Recoltei 2017 ”, mai spune Marius Horia Tutuianu, presedintele Consiliului Judetean Constanta.

afis sarbatoarea recoltei 2017