Bărbat arestat preventiv pentru 30 de zile pentru conducere fără permis

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unor infracțiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și instigare la mărturie mincinoasă, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Topraisar au depistat un bărbat de  32 de ani, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 28 octombrie a.c., bărbatul în cauză a condus un autoturism, pe DJ 392, fără a poseda permis de conducere. Totodată, conducătorul auto nu ar fi oprit la semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei de poliţie, ulterior pierzând controlul volanului, părăsind partea carosabilă.

Bărbatul în cauză, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de arestare preventivă, iar instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanţa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>