19 aprilie 2024

Echipamente ultraperformante şi proceduri medicale exclusive, doar la Clinica de Oftalmologie Optica Premium din Mangalia!

CLINICA-OFTALMOLOGIE-&-OPTICA-PREMIUM-Mangalia-1037Spuneţi-ne, pentru început, doamnă doctor Dorina Stăetu, câteva cuvinte despre ideea care a dus la înfiinţarea clinicii dumneavoastră: de ce aţi ales Mangalia pentru a deschide, aici, o clinică de specialitate şi ce ne puteţi spune despre particularităţile şi serviciile oferite locuitorilor oraşului, dar şi celor din jur?

 

dr serbeaBună ziua şi mulţumesc pentru invitaţie şi pentru oportunitatea de a informa potenţialii pacienţi. Am ales Mangalia, deoarece în decursul ultimului an de când activez în acest oraş, am fost, în multe rânduri, nevoită să trimit pacienţii în Constanţa pentru investigaţii mai performante. Bineînţeles că mi-am dorit să vin în sprijinul pacienţilor mei, punându-le la dispoziţie echipamente şi servicii de înaltă calitate.

Deşi s-a scurs puţin timp de la inaugurarea clinicii, dovada faptului că am ales bine o reprezintă faptul că au ajuns, deja, la noi, pacienţi din alte oraşe, chiar de la sute de kilometri IMG-20171003-WA0003distanţă, nu doar din localităţile vecine: Brăila, Paşcani, Buzău.

Particularitatea principală este că tot ceea ce se regăseşte aici este la nivel premium: şi serviciile şi produsele sunt la cel mai înalt nivel, neacceptând, sub nicio formă, să facem rabat de la calitate şi seriozitate. În acelaşi timp, actul medical este susţinut de utilizarea ultimelor echipamente în domeniu, de origine japoneză.

 

Din câte putem vedea, clinica are şi o aparatură extraordinar de modernă: cu ce anume va evidentiaţi în domeniul medical al oftalmologiei din sudul litoralului, ce investigaţii pot face clienţii dumneavoastră, care, până în prezent, erau nevoiţi să apeleze la serviciile clinicilor din Constanţa sau chiar Bucureşti?

 

Una dintre cele mai necesare şi performante investigaţii oftalmologice este tomografia oculară (de retină, nerv optic şi pol anterior), care de acum, în Mangalia, se poate efectua exclusiv la noi in clinică. De asemenea, amintesc şi ecografia oculară, care acum se regăseşte şi la noi, pentru diagnosticarea dezlipirii de retină, sau a altor afecţiuni ale corpului vitros.IMG-20171003-WA0014

O altă parte importanţă a actului medical o reprezintă prescrierea de dioptrii, pe care noi am dus-o la alt nivel. De aceea, în acest sens, am achiziţionat cel mai nou şi performant foropter automat, care înlatură orice sursă de eroare. De asemenea, ne mândrim cu posibilitatea de a face investigaţii inclusiv pacienţilor foarte mici, respectiv bebeluşilor, încă din prima luna de viaţă, prin intermediul unui echipament pediatric destinat în mod special lor.

 

Ce ne puteţi spune despre cadrele medicale ce îşi desfăşoară activitatea la clinică, ce anume i-a recomandat pentru a face parte din echipa dumneavoastră?

 

Deja avem cooptat în echipă primul medic primar, dr. Mihai Dr Mihai GhitaGhiţă (foto), din Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, cu care, începând de anul viitor, vom face posibile în Mangalia şi  intervenţiile chirurgicale pentru cataractă. Tot de atunci ni se va alătura şi dr Daniel Turu, medic primar al Spitalului Militar Constanţa.

 

Pe lângă investigaţii şi consultaţii oftalmologice, am observat că pacienţii îşi pot şi achiziţiona ochelari de vedere. Ne puteti oferi mai multe amanunte despre gama de ochelari, pe care o puneţi la dispoziţia clienţilor?

 

Revenind la ceea ce se întâmplă deja acum în clinică, este adevărat că se pot achiziţiona şi ochelari, dar aşa cum aminteam mai sus, şi aici regăsim doar produse din gama premium. Un alt lucru cu care ne mândrim este faptul că am reuşit să aducem în Mangalia cei mai importanţi producatori de lentile oftalmice şi aş enumera aici, fără a da nume pentru a nu face reclamă, am reuşit să aducem producatorul japonez al celor mai bune lentile la nivel mondial, cel care produce lentilele pentru NASA şi un alt producator, tot japonez, care produce cea mai subţire lentilă din lume.

De asemenea trebuie să amintim faptul că suntem singurii distribuitori ai unicei lentile cu antireflex roz din lume, lentila ce a devenit virala deja în unitatea noastră.

Aş sublinia aici faptul că la unii dintre producătorii de lentile am fost chiar în fabrica de producţie, pentru a vedea procesul tehnologic şi pentru a ne asigura de calitatea superioară a lentilelor, pe care am dorit să le oferim pacienţilor noştri. Referitor la aceştia, problema cea mai mare cu care ne-am confruntat de când am venit în Mangalia, a fost lipsa de informare a acestora, a pacienţilor şi, practic, este lupta pe care o ducem în acest moment, aceea de a-i informa despre produsele de calitate pentru a putea alege în cunoştinţă de cauză un producător sau altul. Şi suntem bucuroşi să spunem că pacienţii noştri încep din ce în ce mai mult să aprecieze produsele de calitate, cu atât mai mult cu cât întreaga piaţă a fost invadată de produse de calitate îndoielnică, iar Mangalia nu face excepţie.

În acest scop, fiecărui pacient care ne trece pragul îi explicam faptul că producătorii îşi marchează lentilele cu semne distinctive, şi ca toţi, vorbim de cei serioşi desigur, însoţesc lentilele de certificate de conformitate inscripţionate cu numele pacientului şi de certificate de garanţie. De asemenea, şi pe IMG-20171003-WA0008această latură avem personal calificat, ce stă la dispoziţia pacienţilor noştri cu informaţii exacte şi în amănunt pentru că aceştia să facă alegerea optimă dedicată nevoilor personale.

În încheiere, aş dori să precizez că îi vom surprinde tot timpul pe pacienţii noştri cu surprize plăcute, deja avem în vedere pentru anul următor un proiect în parteneriat cu administraţia locală (dar despre acesta vom vorbi la momentul potrivit), că le vom oferi acestora produse de top şi cu servicii medicale de cel mai înalt standard şi că nu vom face niciodată rabat de la ceea ce ne caracterizează: totul PREMIUM.

Clinica de Oftalmologie Optica Premium se află situată pe Şoseaua Constanţei, nr. 21.